Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Columbia 2-3. ”Tricolorii” pierd după 12 partide fără înfrângere. Hagi şi Tănase au redus din diferenţă pe final

România - Columbia 2-3. ”Tricolorii” pierd după 12 partide fără înfrângere. Hagi şi Tănase au redus din diferenţă pe final

Echipa națională

Comentarii

România înfruntă Columbia în ultimul meci amical al lunii martie, ACUM. Cele două echipe sunt neînvinse de 12, respectiv 20 de partide şi se vor lupta pentru a-şi extinde seria de invincibilitate.

România - Columbia 2-3 (Ianis Hagi 84, Florin Tănase 90+4/ Cordoba 5, Arias 35, Asprilla 80)

Min 90+5. Meciul s-a terminat, scor 2-3.

Min 90+4. GOOOOOL România! Florin Tănase reduce din diferenţă.

Min 85. Ocazie pentru România! Ianis Hagi execută periculos o lovitură liberă. Mingea este deviată de zid şi se duce în corner.

Min 84. GOOOOOOOOOL ROMÂNIAAA! Ianis Hagi profită de eroarea unui adversar şi reduce din diferenţă.

Min 80. GOOOL Columbia! Yasper Asprilla îl învinge pe Horaţiu Moldovan, după o fază la care defensiva noastră a fost spectatoare.

Min 64. Ocazie pentru Columbia! Moldovan respingeu n balon centrat în şase metri.

Min 54. Ocazie mare pentru România! Alibec nu ajunge primul la o minge centrată în gura porţii şi îl faultează pe Vargas.

Min 51. Ocazie pentru Columbia! Luis Diaz şutează cu mult efect din afara careului, dar Moldovan respinge superb.

Min 46. A început repriza a doua.


Min. 45+3: Pauză!

Min. 35: GOOOOLLL Columbia! Arias primeşte un balon la 11 metri, trage la colţul lung şi face 2-0!

Min. 29: Moruţan încearcă un şut la colţul scurt, dar fără probleme pentru portarul advers.

Min. 27: Ocazie, Columbia! Cordoba încearcă din nou lovitură de cap, dar mingea e moale, iar Moldovan o reţine fără probleme.

Min. 18: Mihăilă cere lovitură de la 11 metri, după o cursă extraordinară. Arbitrul lasă jocul să continue. Reluările nu-i dau dreptate centralului.

Min. 8: Ocazie mare pentru România! Mingea sare la Denis Alibec, la 11 metri, dar atacantul o pierde de sub control, se învârte în cerc, apoi balonul este cules de portarul advers.

Min. 5: GOOOLLL Columbia! Jhon Cordoba marchează printr-o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Mojica!

Min. 1: A început partida!


Echipa de start a României:

  • România: România: 12. Moldovan – 2. Raţiu, 15. Burcă, 3. Drăguşin, 11. Opruţ - 18. R. Marin, 6. M. Marin, 10. Stanciu-cpt. - 21. Moruţan, 7. Alibec, 13. Mihăilă
  • Rezerve: 1. Niţă, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Puşcaş, 14. Hagi, 19. Drăguş, 20. Man, 22. Racoviţan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Şut, 27. Fl. Tănase

Echipa naţională, calificată la EURO 2024 şi-a început campania de pregătire a turneului final din Germania pe teren propriu, împotriva Irlandei de Nord. O prestaţie ştearsă a "tricolorilor" le-a adus un rezultat de egalitate împotriva naţionalei britanice, scor 1-1. Dennis Man a fost eroul României la partida de pe Naţional Arena. Jucătorul Parmei a înscris în primul act al partidei, pentru a echilibra situaţia de pe tabela de marcaj.

România are în faţă un test dificil la Madrid. Pe Wanda Metropolitano vine Columbia, o naţională cu rezultate excelente în ultimii ani. Sud-americanii sunt neînvinşi în ultimele 20 de partide disputate, inclusiv în meciurile amicale. 

"Tricolorii" înfruntă Columbia după 18 ani. În 2006 a avut loc ultima partidă dintre cele două echipe naţionale, încheiată cu scorul de 0-0. În ultimul meci oficial disputat împotriva naţionalei sud-americane, România a învins Columbia cu scorul de 1-0, la Campionatul Mondial din 1998.

Jucătorii români vor evolua în premieră în noile echipamente roşii. Motivul? Columbienii vor îmbrăca echipamentele lor tradiţionale, de culoare galbenă. În ultima partidă disputată de selecţionata lui Nestor Lorenzo, aceasta s-a impus cu scorul de 1-0 împotriva Spaniei, singura reuşită a partidei a fost înscrisă de Daniel Munoz, fotbalistul columbian al celor de la Crystal Palace, formaţie din Premier League.

James Rodriguez, Luis Diaz şi David Ospina sunt printre jucătorii importanţi pe care Nestor Lorenzo s-ar putea baza la partida de marţi seară. Echipa naţională va fi susţinută de peste 12.000 de suporteri români, care vor asista la partida de pe Wanda Metropolitano.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuromaniacolumbiaromania columbia 

viewscnt
Articole similare