Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, ferm după anunţul plecării lui Andrei Cordea de la FCSB: ”O sumă corectă. Îi face un bine” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, ferm după anunţul plecării lui Andrei Cordea de la FCSB: ”O sumă corectă. Îi face un bine” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, pregăteşte noi plecări de la echipă, în zilele următoare.

Următorul care va pleca de la FCSB este mijlocaşul lateral Andrei Cordea (24 de ani), cel pentru care Gigi Becali a acceptat o ofertă de 1,3 milioane de euro din zona Golfului.

Andrei Cordea va pleca de la FCSB

Invitat în studiourile Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru consideră că suma este una corectă, ţinându-se cont de forma actuală a jucătorului.

Cu toate acestea, consideră că FCSB ar fi putut obţine mai mulţi bani în trecut, când Cordea era unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei şi existau oferte din Europa.

1,3 milioane de euro cred că e foarte bine. Cordea cel de acum. Cordea de acum ceva timp era mai bun. Nu? Ai ofertă de două milioane de euro, ceri trei, apoi îl vinzi cu un milion de euro.

Da, e bine, şi îi face şi un bine. Se duce acolo, câştigă bani. E foarte bine pentru el”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Chiar şi cu această sumă, de 1,3 milioane de euro, Gigi Becali face un profit uriaş. Fotbalistul a fost adus aproape gratis, în vara lui 2021, de la Academica Clinceni - pentru doar 50.000 de euro.

Din acel moment, Andrei Cordea e bifat 95 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, cu 16 goluri şi 13 pase decisive.

În acelaşi timp, în tricoul celor de la FCSB a făcut şi pasul către echipa naţională a României, unde a adunat cinci jocuri.

Afla mai multe despre: andrei cordeabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare