Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, laude pentru transferul-vedetă făcut de FCSB în vară: "Nu a arătat rău" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, laude pentru transferul-vedetă făcut de FCSB în vară: "Nu a arătat rău" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (52 de ani) l-a lăudat pe Billel Omrani (26 de ani) după al doilea meci jucat la FCSB.

Billel Omrani a jucat al doilea său meci la FCSB şi a reuşit o pasă de gol, iar pe total a avut o evoluţie bună. Basarab Panduru l-a lăudat pe atacantul francez, despre care a spus că a jucat la înălţime pentru nivelul de pregătire la care se află, având în vedere că n-a jucat niciun meci timp de trei luni.

Basarab Panduru, laude pentru transferul-vedetă făcut de FCSB în vară: "Nu a arătat rău" | EXCLUSIV

Transferat gratis de FCSB în vară, Billel Omrani a jucat doar două meciuri la echipa lui Gigi Becali, dar suficient cât să "smulgă" laude de la Basarab Panduru. Fostul campion al României cu CFR Cluj, Omrani a reuşit un assist în victoria FCSB cu Petrolul, 2-0 pe "Ilie Oană", evoluţie bună în opinia lui "Pandi".

Deşi n-a jucat de mult timp, Billel Omrani a intrat bine în angrenajul FCSB şi, pentru nivelul fizic la care se află, Panduru e de părere că nu a arătat rău.

"Începutul nu i-a fost favorabil. Uşor, uşor începe să intre în joc. Are doi adversari în faţă, trece printre ei. El face faza de la primul gol, trece de amândoi, ajunge acolo, pasează pentru Dawa. Chiar şi faza de la golul doi, el dă mingea pe poziţie viitoare pentru Cordea dintr-o poziţie nefirească. Una peste alta, nu a arătat rău, ţinând cont că el nu joacă de trei luni", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Billel Omrani l-a impresionat şi pe Gigi Becali: "Ai văzut?"

După victoria cu Petrolul, Gigi Becali l-a lăudat pe Billel Omrani pentru modul cum s-a integrat şi cum a reuşit să iasă în evidenţă, deşi vine după o pauză lungă: "Ai văzut, Omrani, dacă are valoare? Şi-a creat repede relaţii de joc. Şi mai are, e la 60% din potenţial. E prieten cu mingea, are valoare. Nu-l trădează mingea", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: basarab pandurubillel omranifcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare