Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru nu a avut milă de nimeni, după FCSB 1-0 Sepsi: ”FCSB nu putea să facă o preluare”/ ”Sepsi pasa să se afle în treabă” | EXCLUSIV

Basarab Panduru nu a avut milă de nimeni, după FCSB 1-0 Sepsi: ”FCSB nu putea să facă o preluare”/ ”Sepsi pasa să se afle în treabă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru nu a rămas impresionat de meciul dintre FCSB şi Sepsi, câştigat de roş-albaştrii cu 1-0, la capătul unui joc în care niciuna dintre cele două combatante nu au impresionat.

FCSB învinge, dar nu convinge. Pandi, acid după victoria roş-albaştrilor: ”A fost un chin şi o jale...”

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a rămas surprins de greşelile personale comise de fotbaliştii vicecampioanei în partea secundă, însă nu i-a iertat nici pe jucătorii oaspeţilor.

Panduru a subliniat jocul de posesie inutil prestat de oaspeţi în partea a doua şi le-a sugerat, în mod ironic, să aducă porţi la antrenamente, având în vedere că Sepsi nu şi-a creat nicio ocazie în actul secund.

”(n.r. despre meci) Analizăm operaţia. Sunt trei puncte, ceea ce e Ok. În repriza a doua, a fost un chin, o jale şi ce mai vrei tu. Cum defineşti cum a arătat FCSB în repriza a doua? Nu înţeleg cum nu poţi să dai o pasă, să faci o preluare. Asta înseamnă că ai ţinut de rezultat? 

O să aud că Sepsi a jucat frumos. Asta înseamnă frumos? Sepsi cred că fac antrenamente fără poartă, pentru că posesia lor este extraordinară. Pasă, pasă, ”e frumos aşa”, dar la fotbalul nu e frumos să legi doar două pase. În rest, o pasau doar să se afle în treabă, dar fără să se ducă la poartă.

Trebuie să puneţi şi porţile la antrenament, ca să daţi la poartă”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Echipele care au evoluat:
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluţă (Creţu ’90), Miculescu (Ov. Popescu ’64), Fl. Coman (Phelipe ’46). 
  • Sepsi: R. Niczuly – Oroian (Renta ;88), Kecskes (Bălaşa ’88), D. Ciobotariu, Dumitrescu (Varga ’61) – N. Păun – Kallaku (I. Gheorghe ’88), C. Matei, Aganovic (Rondon ’72), Fl. Ştefan – Safranko.

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare