Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu: ”Un 0-0 în care ambele echipe au încercat să joace”. Petrolul, campioana egalurilor în Superligă

Florin Pârvu: ”Un 0-0 în care ambele echipe au încercat să joace”. Petrolul, campioana egalurilor în Superligă

Petrolul

Comentarii

Antrenorul celor de la Petrolul, Florin Pârvu (48 de ani), a tras concluziile după remiza ”albă” de pe terenul celor de la Hermannstadt.

FC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

În minutul 88, jocul a fost întrerupt pentru scurt timp pentru ca medicii de la stadion să intervină pentru a ajuta un spectator.

Reacţia lui Pârvu: ”Nici noi, nici Hermannstadt nu ne doream egalul”

La finalul meciului, Florin Pârvu a precizat că egalul este un rezultat pe care nici Hermannstadt, nici Petrolul nu l-a dorit.

Interesant este faptul că formaţia ploieşteană are cele mai multe remize din campionat, 14 la număr, în timp ce sibienii sunt la egalitate cu Oţelul pe locul 2, cu 13 remize.

”Am venit cu gândul de a câştiga cele trei puncte. Situaţiile mai mari au fost de partea noastră în prima repriză. Repriza a doua a fost echilibrată, fără mari ocazii.

Un 0-0, în care ambele echipe au încercat să joace. Nici cei de la Hermannstadt nu îşi doreau egalul, noi nici atât. E un punct câştigat, trebuie să ne concentrăm la meciul următor.

E clar că ne dorim, nu mai e vorba doar de ofensivă. Am creat ocazii, nu suntem o echipă care să stea doar defensiv. Am reuşit să avem situaţii clare de gol. Nu suntem mulţumiţi, dar e un punct obţinut. Trebuie să legăm cu o victorie.

Mai sunt meciuri de jucat, sunt puncte în joc, se joacă până la ultima etapă. Contra CFR, am avut situaţii clare. Sunt jocuri unde am jucat spectaculos. Ne dorim să câştigăm punctele. Dacă jocul nu e atât de bun şi obţinem puncte, lucrurile sunt în regulă”, a declarat Pârvu, după meci.

În urma acestui rezultat, Petrolul ocupă locul 9, cu 32 de puncte, în timp ce Hermannstadt se clasează pe poziţia a 6-a, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolulhermannstadt petrolulsuperligaflorin parvu 

viewscnt
Articole similare