adplus-dvertising
You are here:

Basarab Panduru, reacţie genială când a auzit că Becali l-a transferat pe Boban Nikolov :)

Basarab Panduru, reacţie genială când a auzit că Becali l-a transferat pe Boban Nikolov :)

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru n-a fost prea impresionat de ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB.

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurile. Deşi a adus jucători pe aproape toate posturile, patronul FCSB continuă să transfere.

Ultimul jucător care va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică este mijlocaşul Boban Nikolov, 28 de ani, care a fost crescut de Gică Hagi la Farul şi care anul trecut a evoluat pentru Sheriff Tiraspol.

Cum a reacţionat Panduru când a auzit că Becali l-a transferat pe Boban Nikolov

Gigi Becali a transferat în vară nu mai puţin de 12 jucători, incluzându-l aici şi pe Boban Nikolov. Patronul FCSB a adus atât de mulţi jucători încât a început deja să renunţe la unii pe care doar ce i-a transferat.

Primul jucător pe care Gigi Becali l-a dat afară a fost Vadim Raţă, care, după doar 100 de minute jucate, a fost trimis înapoi la FC Voluntari.

Acum, patronul FCSB a adus încă un mijlocaş central. Însă Basarab Panduru nu se lasă impresionat de transferul lui Boban Nikolov.

Cristi Costache, fost director sportiv la Rapid, a fost prezent şi el în studioul Orange Sport şi nici el n-a înţeles deciziile luat de Gigi Becali în această vară:

Basarab Panduru: Este tot un Raţă, dar îl cheamă Nikolov.
Cristi Costache: De ce l-ai mai trimis înapoi pe Raţă? Jucător cu profil asemănător.

În vârstă de 28 de ani, Boban Nikolov este internaţional macedonean, a crescut la Academia lui Gică Hagi, a jucat la Farul şi ulterior a mai evoluat pentru Vardar, Videoton, Lecce şi Sheriff.

Anul trecut a evoluat în grupele Champions League şi a jucat în celebra victorie obţinută de Sheriff Tiraspol pe terenul lui Real Madrid, pe care a învins-o cu 2-1.

În altă ordine de idei, Gigi Becali a anunţat că, cel mai probabil, Bogdan Rusu şi Marco Dulca - jucători transferaţi în vară - vor pleca în fereastra de transferuri din iarnă.

viewscnt
Articole similare