Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, şocat de un titular din Universitatea Craiova - CFR Cluj: "Nu ai cum să fii atât de slab! Joci în minus cu el"

Basarab Panduru, şocat de un titular din Universitatea Craiova - CFR Cluj: "Nu ai cum să fii atât de slab! Joci în minus cu el"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, e de părere că CFR Cluj a pierdut nemeritat cu Universitatea Craiova. Totuşi, un fotbalist aflat pe teren l-a uimit cu forma pe care o arată.

Lui Basarab Panduru nu-i vine să creadă că e titular la o echipă cu pretenţii la titlu: "La nivelul ăsta n-ai cum să joci în minus"

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii. A marcat Koljic, în minutul 90+1, iar oltenii s-au putut bucura de cele trei puncte, deşi ardelenii au ratat ocazii mari. 

La Minutul 91, Basarab Panduru a avut un "client" şi a subliniat lipsa de soluţii pentru Andrea Mandorlini pe postul de atacant central. Cu Daniel Bîrligea rezervă, Luka Juricic a fost titular, însă atacantul bosniac de 27 de ani a rămas restant în viziunea lui Basarab Panduru. 

"CFR nu merita să piardă. A fost şutul ăla al lui Tachtsidis, totul! Dar la un astfel de meci nu poţi juca cu un fotbalist în minus. 

Nu ai cum să fii atât de slab şi să fii titular. L-ai lăsat pe Bîrligea pe bancă şi joci cu Juricic. Scapă la un moment dat şi se împiedică de minge. La nivelul ăsta n-ai cum să joci în minus. Trebuie să facă ceva cu Bîrligea. Nu ai cum, nu te ajută Juricic, nu poate face absolut nimic. Nu poţi veni cu un asemenea atacant la un astfel de meci. 

Nici Bîrligea nu mai aleargă, ridică mâinile, e în nota lui din ultima perioadă. L-a certat şi Mandorlini pentru că n-a mai alergat înapoi în mintul 90, când a pierdut mingea",  a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

14 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui Juricic de când a ajuns la CFR Cluj.

Pentru Pyunik, de unde a fost cumpărat în vară pentru 200.000 de euro, bosniacul a marcat de 25 de ori, în 46 de meciuri. 

Afla mai multe despre: luka juricicbasarab panduruuniversitatea craiova cfr cluj 

viewscnt
Articole similare