Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bază ultramodernă în inima munţilor. Investiţie uriaşă de 4 milioane de euro pentru stadionul părăsit al unei echipe din fotbalul amator

Bază ultramodernă în inima munţilor. Investiţie uriaşă de 4 milioane de euro pentru stadionul părăsit al unei echipe din fotbalul amatorgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Echipele din eşaloanele inferioare continuă să surprindă în fotbalul românesc. Un nou club din Liga a IV-a va beneficia de o bază sportivă ultramodernă.

După Alexandria şi Slatina, Zărneştiul va avea şi el un stadion demn de Liga I. Cu o populaţie de aproximativ 20 de mii de locuitori, micuţul oraş din judeţul Braşov va beneficia de sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) pentru a construi de la zero un stadion aflat acum în paragină.

”Acest proiect este derulat prin Compania Naţională de Investiţii, <<Programul naţional de construcţii de interes public sau social>>, Subprogramul <<Complexuri sportive>> având o valoare totală de 18.686.663,86 Ron, sumă nerambursabilă. El prevede în primul rând reabilitarea fostei baze sportive Torpedo.

În urma parcurgerii procedurilor de verificare a documentaţiei, care au început în decembrie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici prin Ordinul MDRAP nr. 1302 din 12.03.2019. Ulterior, s-a procedat la predarea amplasamentului către Compania Naţională de Investiţii. La momentul de faţă se lucrează de către C.N.I. la întocmirea caietului de sarcini pentru a demara procedura de achiziţie publică”, a anunţat primarul oraşului Zărneşti.

Noua bază sportivă Torpedo va avea un teren de fotbal, vestiare, tribune, pistă de atletism, cantonament, birouri, terenuri de tenis, dar şi o sală de box. Olimpic Zărneşti, ocupă primul loc în Liga a IV-a Braşov, după 14 meciuri jucate, având opt puncte avans în faţa celor de la Steagu Roşu Braşov, care are un joc în plus disputat. Până la contruirea noii baze sportive, Olimpic îşi va disputa în continuare meciurile de pe propriul teren pe stadionul Celuloza.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: slatinalexandriazarnesti 

viewscnt
Articole similare