Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a cerut, Dică a ascultat. Răspunsul oferit de antrenorul FCSB-ului la cerinţa patronului de a-i titulariza pe Omrani şi Compagno

Becali a cerut, Dică a ascultat. Răspunsul oferit de antrenorul FCSB-ului la cerinţa patronului de a-i titulariza pe Omrani şi Compagno

FCSB

Comentarii

FCSB are patru meciuri consecutive fără victorie în Superligă şi este pe locul 14 în clasament. Acum, echipa lui Nicolae Dică o întâlneşte pe FC Argeş, duminică, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport 1.

"Întâlnim o echipă bună, o echipă care a jucat în play-off în sezonul trecut. Cunosc foarte bine această echipă, am urmărit multe meciuri, mai ales cele de acasă.

Ei sunt o echipă cu jucători de mare experienţă, chiar dacă sunt străini, sunt jucători care au evoluat foarte mult timp în prima ligă. Chiar dacă şi ei tre printr-o perioadă mai dificilă, ne aşteaptă o partidă foarte grea" , a declarat Nicolae Dică.

Billel Omrani a debutat deja pentru echipa secundă a roş-albaştrilor, iar acum poate juca pentru FCSB şi în Superligă. Dică a recunoscut că va ţine cont de cerinţa lui Gigi Becali şi va juca în teren în acelaşi timp cu Omrani şi cu Compagno.

"Omrani a jucat şi în sistemul 4-3-3, şi în 4-4-2, el cunoaşte cele două sisteme. Aşa că poate juca şi în partea dreaptă, şi în partea stângă. De asemenea, poate juca şi atacant cu încă un vârf lângă el. Nu avem probleme din acest punct de vedere", a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare