Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a început asaltul pe piaţa transferurilor. Nebunie totală în Liga I. FCSB, ofertă de ultimă oră pentru un atacant din Europa

Becali a început asaltul pe piaţa transferurilor. Nebunie totală în Liga I. FCSB, ofertă de ultimă oră pentru un atacant din Europa

FCSB

Comentarii

Gigi Becali continuă să spere la titlu în acest sezon, iar în pauza de iarnă vrea să investească serios în lotul celor de la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor speră să îl ţină pe Florinel Coman în continuare la echipă şi după perioada de transferuri care va începe în iarnă, însă acest lucru nu va fi uşor, mai ales că echipe uriaşe din Europa se luptă pentru transferul mijlocaşului ofensiv. După ce presa din Anglia a scris că Manchester City e interesată de un eventual transfer al lui Florinel Coman, pe fir au intrat acum şi AS Roma sau Wolverhampton.

Indiferent dacă îl va păstra sau nu pe Florinel Coman, Gigi Becali e dispus să-şi întărească serios compartimentul ofensiv, astfel că a înaintat o ofertă pentru Adrian Petre. Patronul celor de la FCSB a oferit 1,5 milioane de euro, însă, conform prosport.ro, şefii clubului Esbjerg aşteaptă trei milioane de euro pentru a se despărţi de atacantul român.

Becali a început asaltul. FCSB pregăteşte marea lovitură

Interesant este că patronul FCSB-ului l-a vrut pe Adrian Petre şi în 2017, când acesta evolua pentru UTA, însă, la fel ca acum, suma de 600 de mii de euro cerută de oficialii arădeni i s-a părut prea mare lui Gigi Becali, care a renunţat, până la urmă, la transferul atacantului.

Sursa citată notează că, în cazul în care nu se va reuşi transferul definitiv sau măcar împrumutul lui Adrian Petre, Gigi Becali are şi o soluţie de rezervă. Astfel, dacă nu va reuşi să îl aducă pe internaţionatul de tineret al României la FCSB, patronul roş-albaştrilor va insista pentru transferul lui Dumitru Cardoso, care a impresionat în actualul sezon la Gaz Metan Mediaş.

De altfel, Becali l-a mai dorit de la echipa pregătită de Edward Iordănescu şi pe Boubacar Fofana, însă pretenţiile jucătorului nu au fost pe placul latifundiarului din Pipera, astfel că Dumitru Cardoso a rămas singura ţintă a roş-albaştrilort din lotul medieşenilor.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Adrian Petre, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Cardoso este evaluat la 450 de mii de euro

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare