Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a izbucnit în urma înfrângerii cu Farul! Şi-a făcut praf fostul favorit: ”Te dai Stăpânul Inelelor? Eu sunt stăpânul, o să vezi”

Becali a izbucnit în urma înfrângerii cu Farul! Şi-a făcut praf fostul favorit: ”Te dai Stăpânul Inelelor? Eu sunt stăpânul, o să vezi”

FCSB

Comentarii

În urma înfrângerii cu Farul, Gigi Becali l-a făcut praf pe fostul său favorit.

La finalul lui 2021, diferenţa dintre CFR şi FCSB era una semnificativă, de 10 puncte, iar roş-albaştrii începuseră să îşi piardă speranţele că ar mai putea prinde campioana.

După 21 de partide, arelenii aveau 19 victorii şi două înfrângeri, dar, după reluarea campionatului, au trecut printr-o serie surprinzător de modestă.

Elevii lui Dan Petrescu au remizat patru meciuri la rând, iar FCSB a reuşit să se apropie la şase puncte.

Lupta pentru titlu se anunţa repornită, dar, după câteva etape, echipa pregătită de Toni Petrea nu doar că a revenit la aceeaşi distanţă, ci chiar a ajuns mai departe de campioană.

După ce a pierdut cu Farul, în a 28-a etapă a Ligii 1, FCSB s-a depărtat la 11 puncte de CFR, care ar însemna o diferenţă de şase puncte în play-off.

Deşi nu este un avans atât de considerabil, campioana ar fi greu de prind, lucru recunoscut de Becali, motiv pentru care latifundiarul a fost şi atât de nervos în urma înfrângerii cu Farul.

Patronul FCSB-ului l-a făcut praf pe fostul său favorit, Florinel Coman, pentru prestaţia sa, dar mai ales pentru că nu ar fi ascultat ordinele venite de sus.

Becali ar fi ”decretat” ca Tavi Popescu să execute fazele fixe, iar, când l-a văzut pe Coman că le executa, şi fără succes, latifundiarul a izbucnit.

Becali a izbucnit în urma înfrângerii cu Farul

De azi încolo, ordinele mele se execută aici! Dacă nu, daţi banii înapoi pe care i-aţi luat'. Dacă eu am spus că bate Tavi, bate Tavi.

Că tu, Comane, nu mai ştii nici să dai în minge, nu mai ştie fotbal. A uitat fotbalul, trebuie să şi-l aducă aminte. Şi pentru asta trebuie antrenament.

Dacă nu se antrenează, într-un an de zile o să uitaţi de el ca de Nilă (n.r - Mihai Costea). Ce potenţial dacă el nu-şi revine?

Au venit mulţi după accidentări şi au jucat fotbal. Înseamnă că genunchii tăi nu mai au putere dacă te dau jos.

Te duci la sală, faci cu sfinţenie tot ce zice Kurti (n.r - Ovidiu Kurti, kinetoterapeut FCSB) şi mai faci şi suplimentar ca să-ţi întăreşti genunchii.

Când spun aşa, aşa să faci. Dacă spun să dea Tavi Popescu loviturile?Comane, cine eşti tu, tartorul?

După ce că n-ai atins mingea o repriză şi nu mai stai în ghete deloc, te dai Stăpânul Inelelor?

Nu, eu sunt stăpânul şi ce voi spune eu se va face. O să vezi!”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

 

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare