Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, "băgat în şedinţă" de un fotbalist de la FCSB. "Ştiţi ce mi-a zis?" Ce a putut să-i spună jucătorul patronului roş-albaştrilor

Becali, "băgat în şedinţă" de un fotbalist de la FCSB. "Ştiţi ce mi-a zis?" Ce a putut să-i spună jucătorul patronului roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o nouă victorie, 2-0, cu FC Bihor, în grupele Cupei României, şi a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile.

Sărit din schemă în meciurile din Superligă, Damjan Djokovic a primit 77 de minute în meciul cu FC Bihor. Venit liber de contract în vara acestui an, mijlocaşul croat a avut evoluţii foarte bune în startul aventurii sale la FCSB, însă, în cele din urmă, Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră.

Astfel, în ultima perioadă, Damjan Djokovic a prins echipa de start tot mai rar, iar în unele partide n-a prins nici măcar 20 de minute în teren. Deşi nu mai intră în vederile staff-ului tehnic, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a purtat o discuţie cu Gigi Becali şi, conform patronului FCSB-ului, acesta este mulţumit de atsmofera din cadrul lotului.

"Djokovic ştiţi ce a zis? Nu contează nici care e echipa, că e profesionist, iar el îşi vede de treaba lui. Joacă în continuare" , a spus Gigi Becali la Prima Sport.

"Nu sunt eu mai important decât echipa, cea mai importantă e echipa asta care nu a mai câştigat de mult campionatul. Se mai întâmplă într-un sezon, sunt decizii pe care trebuie să le respecţi ca jucător. Nu pot să zic că e greu, dar psihic e încărcătura mai mare, mai ales dacă stai numai în deplasare. Când joci la FCSB şi câştigi, e o plăcere, când echipa merge bine" , a spus Damjan Djokovic, după meciul cu Sepsi, câştigat de FCSB cu scorul de 5-2.

Afla mai multe despre: cupa romanieifcsbbihordjokovicbecali 

viewscnt
Articole similare