Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă lovitura mult aşteptată. Dennis Man pleacă de la FCSB şi devine cel mai scump jucător din istoria Ligii I. Ofertă colosală pentru mijlocaş

Becali dă lovitura mult aşteptată. Dennis Man pleacă de la FCSB şi devine cel mai scump jucător din istoria Ligii I. Ofertă colosală pentru mijlocaş

FCSB

Comentarii

FCSB a revenit incredibil în Liga I, iar acum, după un start ratat de sezon, echipa patronată de Gigi Becali luptă din nou cu şanse reale la câştigarea titlului.

Gigi Becali nu vrea să rateze un nou titlu în Liga I, ultimul fiind câştigat în 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, astfel că îi creează cele mai bune condiţii lui Bogdan Argeş Vintilă. Primul transfer din această iarnă a sosit deja sub comanda antrenorului. Este vorba despre Darius Olaru, cumpărat, de fapt, în vara anului trecut şi lăsat sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaş. Acum, mijlocaşul de 21 de ani a fost chemat de urgenţă la FCSB, unde se va lupta pentru un loc de titular cu alţi tineri extrem de valoroşi.

Decizia lui Gigi Becali de a-l chema încă din această iarnă pe Olaru la echipă nu este întâmplătoare. Deşi, iniţial, declarase că îl va lăsa pe mijlocaş să joace până la finalul sezonului la Gaz Metan Mediaş, patronul celor de la FCSB s-a răzgândit în urma ofertelor venite pe adresa clubului.

Becali dă marea lovitură. Ofertă incredibilă primită de FCSB pentru Dennis Man

Florin Tănase şi Dennis Man sunt cei mai răvniţi jucători din lotul celor de la FCSB în această iarnă. Dacă Tănase este foarte aproape de un transfer în MLS, în cazul lui Dennis Man, situaţia e puţin mai complicată. Conform fanatik.ro, Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru starul de 21 de ani al roş-albaştrilor.

Evoluţiile bune din acest sezon, în special cele din ultimele partide disputate de FCSB, le-au atras atenţia scouterilor de la cluburi importante din fotbalul european, însă cea mai mare ofertă pentru Dennis Man a venit din Championship. Birmingham a avut o primă jumătate de sezon de coşmar, iar acum este în căutarea unor jucători de perspectivă care să o poată scoate din zona periculoasă a clasamentului din liga a doua engleză.

Ocupanta locului 12 din Championship a făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man, însă Becali n-a fost mulţumit. În speranţa că va scoate mai mulţi bani de pe urma mijlocaşului de 21 de ani, patronul roş-albaştrilor le-a refuzat oferta englezilor şi aşteaptă acum ca Birmingham să revină cu o ofertă pe placul FCSB-ului.

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Cu 9,7 milioane de euro, Stanciu deţine recordul pentru cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare