Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a distrus pe Tavi Popescu, după conflictul avut cu Pancu: "Abia i-au ieşit mucii pe la nas şi vorbeşte"

Becali l-a distrus pe Tavi Popescu, după conflictul avut cu Pancu: "Abia i-au ieşit mucii pe la nas şi vorbeşte"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a intervenit în schimbul de replici dintre Octavian Popescu şi selecţionerul României U21, Daniel Pancu. Latifundiarul din Pipera şi-a pus la punct fotbalistul.

"N-are nicio dreptate. Ai 20 de ani, joacă. Nu ai demonstrat nimic până acum. Şi chiar dacă are, Pancu, taci din gură. Munceşti şi gata, cum au zis şi alţii.

Nu există jucător care are valoare şi care să nu fie chemat de selecţioner. El trebuie să-şi vadă de treaba lui, nu să dea declaraţii împotriva antrenorului. Niciodată. De abia i-au ieşit puţin mucii pe la nas, puf, barba şi gata, vorbeşte.

Tu vezi-ţi, mă, de treaba ta, joacă fotbal că văd că în loc să creşti, scazi. A dat două pase, dar să mai dea, nu să vorbească" , a declarat Gigi Becali.

Octavian Popescu l-a atacat pe Daniel Pancu

Nemulţumit că n-a fost convocat la naţionala României U21 pentru meciul din preliminariile Campionatului European, cu Albania, Octavian Popescu l-a atacat pe selecţionerul Daniel Pancu, despre care a spus că are o problemă personală cu el.

"Ştiu că are ceva cu mine de ceva timp. Nu ştiu cu ce i-am greşit. Chiar mă aşteptăm să fiu convocat. A fost o surpriză şi m-a motivat asta. Când am văzut lotul, am fost puţin şocat, dar asta este" , a spus Octavian Popescu, după meciul de sâmbătă, FCSB - U Craiova 3-0, în care a reuşit două pase decisive.

Ulterior, Daniel Pancu i-a răspuns fotbalistului de la FCSB: "Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iaşi (n.r. - 2-1), când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad (n.r. - 1-2 cu UTA) privea cum adversarii finalizau şi chiar marcau golurile victoriei" , a spus Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare