Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război deschis între Tavi Popescu şi Daniel Pancu! Jucătorul FCSB-ului a răbufnit, după ce nu a fost convocat la naţionala U21. ”Ştiu că are ceva cu mine”

Război deschis între Tavi Popescu şi Daniel Pancu! Jucătorul FCSB-ului a răbufnit, după ce nu a fost convocat la naţionala U21. ”Ştiu că are ceva cu mine”

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu a ieşit la atac, după ce a primit vestea că nu este convocat la echipa naţională de tineret.

Daniel Pancu a decis să nu se bazeze pe tânărul jucător al FCSB-ului pentru partida de debut contra Albaniei din preliminariile pentru EURO 2025 U21, iar această decizie l-a revoltat pe fotbalist. La o zi după ce a aflat că nu este pe lista selecţionerului, Tavi Popescu a avut o prestaţie solidă în meciul cu Universitatea Craiova şi a dat două pase de gol

”M-a deranjat. Nu ştiu cu ce i-am greşit”

La flash-interviul de după meci, Tavi Popescu a pus absenţa sa de la naţionala U21 pe seama faptului că selecţionerul Daniel Pancu are o problemă personală cu el. Vedeta FCSB-ului a dezvăluit că a avut o discuţie cu fostul mare atacant al Rapidului în care i s-a spus că mai are de demonstrat pentru a reveni în lotul tricolorilor mici.

”Am reuşit să dau două pase decisive. Este foarte bine că am câştigat fără să primim gol. Nu am făcut un meci foarte bun. Sper să marchez şi să pasez în continuare.

(n.r. Despre faptul că nu a fost chemat la naţionala U21) Dacă asta a fost alegerea domnului Pancu, asta este. Ştiu că are ceva cu mine de mai de mult timp. Nu ştiu cu ce i-am greşit. Chiar mă aşteptăm să fiu convocat. A fost o surpriză şi m-a motivat asta. Când am văzut lotul, am fost puţin şocat, dar asta este. O să demonstrez la următoarele meciuri. M-a deranjat. Mi-a spus că trebuie să îi demonstrez că merităm şi eu să fiu acolo.

(n.r. Cum este în Ghencea?) Stadionul este frumos şi ne merge foarte bine.  (n.r. Ce vei face în perioada următoare?) Voi merge în vacanţă”, a spus Tavi Popescu, după meci.

Lotul naţionalei U21 pentru meciul cu Albania

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roşca (CSC Şelimbăr);

FUNDAŞI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanţa), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Paşcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAŞI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanţa), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareş Pop (UTA Arad), Rareş Ilie (Lausanne / Franţa), Alexi Pitu (Bordeaux / Franţa);

ATACANŢI: Adrian Mazilu (Farul Constanţa), Louis Munteanu (Farul Constanţa), Rareş Burnete (Lecce / Italia).

 

Afla mai multe despre: fcsbtavi popescuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare