Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini nu a fost pe deplin mulţumit de succesul cu FC Voluntari. ”Mental n-am fost puternici”

Andrea Mandorlini nu a fost pe deplin mulţumit de succesul cu FC Voluntari. ”Mental n-am fost puternici”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învin-o sâmbătă, în deplasare, scor 4-1, pe FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Clujenii sunt noii lideri ai clasamentului, cu 16 puncte.

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, când Dumiter a profitat de o fază creată de Boboc şi l-a învins pe portarul clujenilor, Răzvan Sava. Ilfovenii au continuat atacurile şi Sigurjonsson a trimis în bară, în minutul 32. Oaspeţii au egalat în minutul 42, când Otele a înscris din pasa lui Muhar.

În minutul 45+1 a marcat şi Muhar, cu un şut din careu, şi CFR a intrat în avantaj la pauză, scor 2-1. Tot Muhar a dus scorul la 3-1 în minutul 57, la o respingere greşită a lui Matricardi, iar nou intratul Juricic a închis tabela în minutul 90+1 chiar la debutul în Superligă. Clujenii câştigă duelul de la Voluntari, trecând pe primul loc al clasamentului, cu 16 puncte, cel puţin până la finalul meciului dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

Andrea Mandorlini nu a fost pe deplin mulţumit de succesul cu FC Voluntari. ”Mental n-am fost puternici”

La finalul meciului, Andrea Mandorlini s-a declarat mulţumit de cele trei puncte, dar i-a taxat pe jucătorii convocaţi la echipele naţionale, care nu au dat randamentul cerut de antrenor în prima parte a meciului.

”O partidă ciudată. Am avut multe ocazii în primele 15 minute, dar apoi Voluntari a marcat. Suntem o echipă care atunci când joacă este periculoasă. Am avut multe ocazii de gol pe un teren pe care se câştigă greu. 

Din punct de vedere emoţional, nu am stat foarte bine la începutul meciului, dar consider că am jucat foarte bine. Mental n-am fost foarte puternici, mai ales că venea această pauză, mulţi aveau deja cumpărate biletele de avion. Ne lipsea acea nervozitate de a câştigă. Mă bucur că până la urmă a ieşit bine. Mă bucur că suntem o echipa care se bucură când joacă fotbal. 

(n.r. despre golul Voluntariului) Eram agitat pentru că am greşit la acea fază, pentru că am ratat mult înainte ei. Fotbalul este făcut şi din greşeli, dar apoi am muncit să revenim în joc. Am avut forţă şi calitate şi am reuşit să revenim.

(n.r. Despre Birligea) Suntem toţi foarte fericiţi că a fost convocat la naţională. E un premiu pentru tot ce face la CFR. Consider că este un jucător puternic pentru că reuşeşte să marcheze când îşi crează ocazii”, a spus Andrea Mandorlini, după meciul cu FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicfr 

viewscnt
Articole similare