Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, discurs manifest după ce România a rămas fără echipe în cupele europene. ”Suntem zero în momentul de faţă” | VIDEO

Gică Hagi, discurs manifest după ce România a rămas fără echipe în cupele europene. ”Suntem zero în momentul de faţă” | VIDEO

Superliga

Comentarii

După cinci ani, România nu va avea nicio reprezentantă în gruepele competiţiilor europene. Pe rând, CFR, FCSB, Farul şi Sepsi au părăsit Europa, însă eliminarea campioanei a părut cea mai surprinzătoare.

Farul a fost învinsă la Helsinki de HJK, scor 2-0, după ce în turul de la Ovidiu s-a impus cu 2-1. ”Marinarii” lui Gică Hagi au fost de nerecunoscut în Finlanda, iar ”Regele” a pus eşecul echipelor româneşti din competiţiile internaţionale şi pe seama diferenţei de buget dintre formaţiile de la noi şi cele de peste hotare.

Gică Hagi, discurs manifest după ce România a rămas fără echipe în cupele europene. ”Suntem zero în momentul de faţă

„Venim după o zi în care fost dezamăgiţi, am analizat, am reflectat. E o situaţie clară, pe care toată lumea a văzut-o. Fotbalul românesc are mult de progresat, sunt multe direcţii în care trebuie să progreseze. E un moment în care trebuie să reflectăm foarte bine, pentru a face progrese. E chestia adminsitrativă, unde trebuie să ne prganizăm mai bine. 

Administrativul produce bugete, bani, care pot aduce un plus pentru fotbalul românesc. Obiectivele vin de la partea administrativă, iar partea tehnică trebuie să le îndeplinească. Cu toţii, din tot ce am văzut, toată lumea e de acord că suntem unde suntem, jos. E realitatea, chiar dacă e greu de acceptat. Datoria mea e să analizez şi să văd ce fac de mâine. Trebuie găsite cauzele şi schimbat ceva. 

Toţi cei de afară, pe care i-am bătut sau am jucat de la egal la egal, aveau 80 de milioane buget şi acum au ajuns la un miliard. Noi suntem ZERO în momentul de faţă. Bugetele noastre nu contează, sunt infime, la ce ţară reprezentăm, la populaţia pe care o avem. Ce s-a întâmplat în vara asta, ce s-a întâmplat în ultimii 15 ani, doare. Dacă nu doare, e greu să vină ceva bun pentru România. 

Victoriile aduc fericire. Noi, românii, suntem dezamăgiţi, supăraţi. Cei de sus trebuie să facă ceva, pentru ca echipele din România să fie în grupe”, a declarat Hagi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCU Craiova.

 

Afla mai multe despre: farulhagi 

viewscnt
Articole similare