You are here:

Becali n-a mai rezistat şi a pus mâna pe telefon. Un nou transfer anunţat la FCSB: "Acum dau ordin să se facă!"

Becali n-a mai rezistat şi a pus mâna pe telefon. Un nou transfer anunţat la FCSB: "Acum dau ordin să se facă!"

FCSB

Comentarii

Supărat pe Bălgrădean şi pe Planic după remiza de la Dunărea Călăraşi, Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că va mai face alte transferuri în actuala perioadă de mercato.

Astfel, după ce a recunoscut că va insista pentru aducerea lui Iulian Cristea, de la Gaz Metan, încă din această iarnă, Becali a dezvăluit că vrea să mai ia un fundaş central până la finalul acestei luni. Internaţionalul de tineret Alexandru Paşcanu mai are contract cu Leicester până în vară, apoi va rămâne liber de contract.

"El e liber de contract la vară, o să-l luăm liber. Dar uite acum dau ordin să se facă asta, să încercăm să-l luăm chiar acum, daca se poate să-l împrumutăm. Nu se poate... Daca nu-i distrugi si nu-i certi, nu stau atenti. Acum sta lejer Balgradean in poarta? Nu sta! Pe Planic daca nu-l certi, sta relaxat. Ce, pe mine ma intereseaza de impresari, de astea? Nu! Eu le respect contractele, isi iau salariul, sa-si respecte si ei contractele. Planic nu stie ca s-a apucat sa doarma in careu ca sa dea gol Mediop?

Balgradean nu stie ca el i-a zis lui Mediop sa-i dea gol? Stie foarte bine! Acum cand o sa intre in poarta o sa stea cu grija si o sa fie atent. O sa luam portar, dar vine de la vara. Balgradean.. mi-au zis sa nu-l pedepsim acum. Le-am spus ca nu ma bag, sa faca ce vor" , a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare