Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, tot mai aproape de retragerea de la FCSB. Pas decisiv către ieşirea din fotbal: "I-a venit mintea la cap"

Becali, tot mai aproape de retragerea de la FCSB. Pas decisiv către ieşirea din fotbal: "I-a venit mintea la cap"

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a făcut noi dezvăluiri despre bunul său prieten, Gigi Becali.

Deşi a ameninţat în nenumărate rânduri, în ultimii doi ani, că se retrage din fotbal, Gigi Becali n-a făcut, momentan, acest pas. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că intenţionează să ridice pe cât de mult posibil afacerile imobiliare, pentru a le lăsa pe mâna fetelor sale.

Apoi, Gigi Becali va renunţa şi la FCSB şi se va retrage la o mănăstire din România, aşa cum a povestit chiar el în ultimii ani. Astfel, patronul vicecampioanei României trage din greu acum pentru a duce afacerile imobiliare la un alt nivel.

"Sună telefonul într-o zi pe la 12:30. Telefonul era în sufragerie, peste vreo 10 minute cobor, când mă uit, mi s-a părut un număr ciudat. <<Sunt eu>>, n-am ştiut cine e. Şi el începe să râdă, e inconfundabil. Şi zic: <<Ce băi, nu mai ai numărul ăla de telefon? Vezi să nu-l dai la nimeni, promit. Ăsta, dacă ai ceva să mă suni.

Am început să vorbim despre minunea asta (n.r. proiect imobiliar), chiar mai voiam să iau în faţa blocurilor să mai iau 5000 metri să mai fac eu pe malul lacului. Îi zic băi Gigi vin până la tine să-mi dai şi mie 5000 de metri în faţa blocului. Şi spune: <<Nu-ţi dau măi Mitică>>. <<Cum nu mai dai? Păi nu mai vând.

Păi m-am deşteptat târziu că mi-a spus Alexandra că ia 10 milioane de un teren pentru un an întârziere, m-am gândit de ce să nu construiesc eu acum>>. Are cea mai mare firmă de construcţii din ţară. Nu-ţi mai dau nici cu 500. Cu nimic. Contruieşte el, nici cu 1000 euro/mp nu mai vinde. S-a deşteptat fără să vrea, cred. A făcut un bulevard" , a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: becalidragomir 

viewscnt
Articole similare