You are here:

Becali, transfer de 10 milioane la FCSB după plecarea lui Coman: „El ne va califica în Champions League!”

Becali, transfer de 10 milioane la FCSB după plecarea lui Coman: „El ne va califica în Champions League!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat pe Marius Ştefănescu de la Sepsi şi este convins că fotbalistul o va salva pe FCSB după plecarea lui Florinel Coman în Qatar.

Gigi Becali a găsit soluţia după plecarea lui Coman! Noul star de la FCSB are o clauză uriaşă de reziliere

Patronul de la FCSB nu se va mai putea baza pe Coman pentru preliminariile Champions League, el plecând în Qatar, dar campionul din Superligă are planul făcut! Concret, Gigi Becali consideră că Marius Ştefănescu va fi chiar mai eficient decât Florinel.

În acet sens, omul de afaceri i-a pus o clauză de reziliere uriaşă lui Marius Ştefănescu: 10 milioane de euro.

„L-am luat pe Ştefănescu, care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Coman. Ştefănescu ne va califica în Champions League.

Spuneau unii domne, cu cine concurează? Nu concurează, mă, cu nimeni. Ştefănescu va fi titular de drept nu va concura cu nimeni. (n.r. – O să ajungă şi la echipa naţională de la FCSB) Păi îl ia imediat acum.

I-am pus 10.000.000 de euro. O să plătească clauza. 10.000.000 i-am pus clauza de reziliere. După un an de zile o să o plătească şi pentru ăsta”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce a spus Gigi Becali despre plecarea lui Florinel Coman în Qatar

„Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la naţională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au şi intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza.

Oricum cota lui creşte acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza şi rămân fără Coman. M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu.

Dar ştiţi ceva? Au scăpat ieftin ucrainienii. Am mai avut acolo în faţă şi alte vreo doua ocazii, nu? Vreau să batem şi Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă aia ai lor?

De ce să nu batem şi Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferfcsb 

viewscnt
Articole similare