Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Becali va da lovitura cu Compagno! Minimum 5 milioane de euro”. Mititelu este sigur că vor curge ofertele pentru atacantul italian

”Becali va da lovitura cu Compagno! Minimum 5 milioane de euro”. Mititelu este sigur că vor curge ofertele pentru atacantul italian

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu (54 de ani), consideră că vor curge ofertele pentru atacantul italian al celor de la FCSB, Andrea Compagno (26 de ani), în vara viitoare.

  • Andrea Compagno este golgheterul Superligii, la egalitate cu croatul Marko Dugandzic de la  Rapid Bucureşti, cu câte 15 reuşite.

Adrian Mititelu, despre Andrea Compagno: ”Gigi Becali va da lovitura!”

Andrea Compagno s-a transferat la FCSB în vara trecută, de la U Craiova 1948, pentru 1.5 milioane de euro. Adrian Mititelu a recunoscut că nu a dorit să-l vândă pe atacant, dar nu a putut da înapoi în momentul în care a solicitat acea sumă, iar Gigi Becali s-a arătat dispus să o plătească.

Cu toate acestea, patronul oltenilor este sigur că Gigi Becali îşi va tripla investiţia, chiar din vara viitoare, dacă va accepta să-şi vândă jucătorul.

Andrea Compagno este unul dintre golgheterii Superligii, iar selecţionerul Roberto Mancini l-a inclus pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile Italiei cu Anglia şi Malta, din această lună,, din preliminariile EURO 2024.

Adrian Mititelu este sigur că Gigi Becali va fi asaltat cu oferte în vară, pentru Andrea Compagno, între 5 şi 7 milioane de euro.

Astă vară, milionul ăla jumate m-a ajutat foarte mult. M-a prins Gigi într-un moment în care banii ăia m-au ajutat foarte mult. Eu când am cerut 1 milion jumate, am cerut ca să nu-l mai vând, să scap de Gigi, că mă înnebunise. Şi când am văzut că-mi dă banii, mi-a fost ruşine să-i spun că nu vreau să-l dau.

Dar l-am dat cu inima îndoită. Nu neapărat că regret, dar dacă ar fi să-l am acum în curte să-mi dea un milion jumate, nu l-aş mai da!

Da, sută la sută (n.r. – Gigi Becali dă lovitura cu Andrea Compagno). Garantat va mai da minim 6-7 goluri până la vară, şi eu zic că la vara Gigi va avea ofertă de minim 5 milioane de euro”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: compagnomancinimititelu 

viewscnt
Articole similare