Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii nu se opresc! Dioszegi a primit o ofertă pentru ”perla” lui Sepsi. ”Nu ne-am gândit nicio secundă”

Belgienii nu se opresc! Dioszegi a primit o ofertă pentru ”perla” lui Sepsi. ”Nu ne-am gândit nicio secundă”

Superliga

Comentarii

Raul Opruţ a semnat în urmă cu două zile cu KV Kortrijk, echipă din prima divizie a campionatului din Belgia. După ce l-au transferat pe fostul jucător al celor de la Hermannstadt, belgienii au trimis o ofertă şi către Andres Dumitrescu, fundaşul lui Sepsi.

Covăsnenii au avut o prestaţie excepţională la Sofia în meciul cu CSKA din turul doi al Conference League, încheiat cu victoria echipei lui Ciobotariu, scor 2-0. Deşi avantajul este unul confortabil, Sepsi putea câştiga la o diferenţă mult mai mare şi implicit transforma returul de la Sfântu Gheorghe într-o simplă formalitate.

Dioszegi a refuzat o ofertă pentru Andres Dumitrescu

Fundaşul crescut de FC Argeş a fost imperial în defensiva lui Sepsi de la Sofia, iar prestaţia sa nu a trecut neobservată. Laszlo Dioszegi, patronul echipei covăsnene, a dezvăluit că oficialii celor de la Kortrijk i-au făcut o ofertă pentru fundaşul în vârstă de 22 de ani după meci. Cu toate acestea, Dioszegi a refuzat propunerea belgienilor.

Pentru Dumitrescu mi-a trimis un club din Belgia, Kortrijk: 500.000 de euro, plus procente, dar nu ne-am gândit nicio secundă (n.r. să-l vândă). Să sperăm că o să reuşim să facem o figură frumoasă şi, după aia, jucătorii care sunt buni vor fi căutaţi şi la anul sau şi peste doi ani”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.ro.

Andres Dumitrrescu este cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro.

Laszlo Dioszegi, de la Sofia: "Din păcate, suporterii lui ŢSKA sunt ultraşi"

"E mai mult decât am visat, eu credeam în 1-1, dar la 2-0 chiar nu am cuvinte. Am meritat acest 2-0 şi cred că putem spune că am făcut cinste fotbalului din România. 

(n.r. - Că i-a supărat pe bulgarii din jur când s-a bucurat) Normal că ne bucurăm, că aşa suntem la meciuri, ne bucurăm. Au aruncat cu sticle, brichete şi cu de toate în noi, dar dăm uitării. Din păcate, suporterii lui ŢSKA sunt ultraşi şi nu trebuia să fie aşa, că e normal ca delegaţia oaspete să se bucure când marchează. Am plecat cu două rânduri mai sus ca să nu se arunce cu apă în noi sau cu sticle. N-o să plec chiar dacă aruncă şi cu bombe în noi, ca o glumă. 

Mai avem un meci de disputat, dar dacă jucătorii noştri vor fi montaţi avem prima şansă de calificare", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: sepsidumitrescu 

viewscnt
Articole similare