Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, mesaj categoric pentru galeria Rapidului: ”Sperăm că suporterii nu o să facă 'prostia' să ne facem rău singuri”

Bergodi, mesaj categoric pentru galeria Rapidului: ”Sperăm că suporterii nu o să facă 'prostia' să ne facem rău singuri”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a prefaţat duelul cu FC Hermannstadt şi a avut un mesaj categoric pentru fanii giuleşteni.

Rapid Bucureşti şi FC Hermannstadt se întâlnesc vineri, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 din Superliga României.

Ce aşteptări are Bergodi de la suporterii Rapidului: ”Cred că vor vorbi conducătorii cu ei”

În conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Hermannstadt, Cristiano Bergodi s-a arătat nemulţumit de atitudinea suporterilor giuleşteni şi a precizat că Rapid nu îşi permite să dispute un meci pe teren propriu fără aportul galeriei în acest final de sezon.

Echipa de lângă Podul Grant este singura cu patru victorii din patru în campionatul României 2024 şi cu Hermannstadt doreşte să o obţină pe a cincea.

”Am avut o întâlnire cu conducătorii şi ei ştiu că asta poate fi o problemă pentru noi, dacă ne vor suspenda măcar un meci. Avem unele foarte importante, cu Hermannstadt, UTA şi FCSB.

Sperăm că suporterii o să înţeleagă şi nu o să facă 'prostia' să ne facem rău singuri. La Rapid acum e linişte, să ne facem rău singuri...

Cred că suporterii ştiu că noi trecem printr-o perioadă bună şi nu avem nevoie de momente în care să avem terenul suspendat.

Cred că vor vorbi conducătorii cu ei, pentru că ei sunt al 12-lea om de pe teren şi ne împing de la spate pe teren. Ar fi o prostie să jucăm o etapă fără suporteri”, a declarat Cristiano Bergodi, înainte de meci.

În clasament, Rapid se clasează pe poziţia a doua, cu 45 de puncte. Lider este FCSB, cu 54 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodifani rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare