Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck a debutat cu victorie la Sepsi, însă atenţionează: ”Baza este disciplina. Vreau să îmi impun filozofia”

Bernd Storck a debutat cu victorie la Sepsi, însă atenţionează: ”Baza este disciplina. Vreau să îmi impun filozofia”

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe Dinamo, scor 2-1 (2-0), luni seară, într-o partidă din etapa a 18-a a Superligii.

Golurile covăsnenilor au fost marcate de către Marius Ştefănescu (min. 11 şi 30) în timp ce pentru bucureşteni a punctat Goncalo Gregorio (min. 51).

Bernd Storck, după victoria lui Dinamo: ”Le-am oferit prea multe şanse de a marca”

În urma acestui rezultat, Sepsi a urcat pe locul 10, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul, cu 10 puncte.

Aşadar, neamţul Bernd Storck a debutat cu o victorie pe banca celor de la Sepsi, însă nu are timp să sărbătorească.

Tehnicainul a analizat jocul fotbaliştilor săi şi este de părere că sunt foarte multe lucruri de schimbat şi de pus la punct, pentru ca exprimarea din teren să fie cea dorită.

Am jucat bine în prima repriză. Organizarea a fost bună, ne-am creat ocazii. În actul secund, Dinamo a făcut schimbări şi a început mai bine. I-am dat adversarului prea multe şanse. Am alergat mult în prima parte, iar cel mai important lucru este că am câştigat cele 3 puncte.

Eu cred că toată lumea a vrut să faca un joc bun, am văzut echipa motivată. Ne-am creat singuri probleme în anumite momente, ne vom descurca mult mai bine lucrurile în meciurile următoare.

Vreau să le arăt jucătorilor un nou stil de a juca. Baza este disciplina şi de aici vreau să îmi impun filozofia. Aşteptarile sunt mari şi este important, din punct de vedere psihic, că am câstigat.

(n.r. - primele impresii despre fotbalul românesc) Am văzut multe meciuri din România, multe ale lui Dinamo. Cred că este o ligă bună, cu jucători buni. Şi echipa naţională e bună, s-a calificat la EURO. Nu este mult diferit fotbalul belgian. În Superligă sunt mulţi jucători tehnici”, a declarat Bernd Storck, la finalul partidei cu Dinamo.

Afla mai multe despre: bernd strocksepsi-dinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare