Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-1. Bernd Storck, debut cu dreptul la covăsneni. ”Câinii”, din eşec în eşec şi cu Zeljo Kopic pe bancă

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-1. Bernd Storck, debut cu dreptul la covăsneni. ”Câinii”, din eşec în eşec şi cu Zeljo Kopic pe bancă
Comentarii

Sepsi OSK a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, pe Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii. Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-1 (Ştefănescu 12, 30 / Ghezali 51)


Min 90+5. Final de meci.

Min 73. Ocazie Dinamo. Gregorio are golul egalizator în faţă, dar iroseşte şansa avută.

Min 68. Ocazie Sepsi. Safranko nu reuşeşte să marcheze dintr-o situaţie bună de gol.

Min 51. GOOOL Dinamo. Ghezali reduce din diferenţă, la câteva minute de la reluarea partidei. ”Câinii” sunt înapoi în joc.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 38. Ocazie Dinamo. Bucureştenii sunt foarte aproape să găsească drumul spre plasa porţii adverse, dar Niczuly intervine foarte bine.

Min 30. GOOOL Sepsi. Ştefănescu face ”dubla” şi covăsnenii sunt astfel şi mai aproape de victorie.

Min 14. Ocazie Sepsi. Varga trece pe lângă majorarea diferenţei de pe tabelă.

Min 12. GOOOL Sepsi. Covăsnenii deschid scorul prin vedeta Marius Ştefănescu, care găseşte o finalizare frumoasă, un lob superb.

Min 10. Ocazie Sepsi. Safranko are prima şansă de gol, dar portarul lui Dinamo respinge.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start

  • Sepsi: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliţă - Alimi - R. Varga, J. Rodriguez, C. Matei, Ştefănescu - Safranko
  • Rezerve: D. Moldovan, M. Bălaşa, Fl. Ştefan, Dobozi, I. Gheorghe, N. Păun, Kallaku, Damaşcan, Rondon
  • Dinamo: Golubovic - Araujo, Patriche, R. Grigore - De Moura, Bani, Ilic, D. Iglesias, Amzăr - Ghezali, Abdallah
  • Rezerve: Began, I. Roşu, Gregorio, Larrucea, Politic, Borduşanu, Giafer, C. Costin, Irimia

Ambele echipe nu traversează un moment bun, motiv pentru care şi-au schimbat antrenorii. Bernd Storck i-a luat locul lui Liviu Ciobotariu pe banca celor de la Sepsi, iar Zeljko Kopic l-a înlocuit pe Ovidiu Burcă la cârma lui Dinamo. 

Sepsi nu trece prin cea mai buna perioadă, a pierdut 0-2 cu Voluntari, pe urmă două remize cu Petrolul si Rapid, ambele partide încheiate cu scorul de 0-0. Iar în ultima etapa, formaţia din Sfântu Gheorghe a cedat cu 2-1 la U Craiova 1948.

Sepsi şi Dinamo s-au duelat de 15 ori la nivelul primei ligi: 7 victorii în dreptul covăsnenilor, 4 remize şi 4 succese pentru Dinamo. 

  • Ultimul succes reuşit de bucureşteni s-a consemnat pe 2 septembrie 2019, Sepsi OSK – Dinamo 0-1.

Cea mai recentă confruntare din Superliga României: 31 iulie 2023, Dinamo – Sepsi OSK 0-3, goluri marcate de Pavol Safranko, Isnik Alimi şi Adnan Aganovic.

Ce a declarat Bernd Storck înainte de debut:

”Play-off-ul este un obiectiv dificil, dar nu îmi e teamă. Obiectivul meu este întotdeauna să fac echipa mai bună. Am viziunea mea cu privire la cum trebuie să jucăm pe viitor, când avem mingea şi când nu o avem.

Cred că avem mulţi jucători buni şi că-i pot aduce la nivelul necesar. Am o săptămână să pregătesc meciul cu Dinamo. Va fi dificil, dar cu ajutorul suporterilor şi a tuturor celor din staff vom pregăti bine echipa”, a transmis Bernd Storck, noul antrenor al lui Sepsi. 

Afla mai multe despre: sepsidinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare