Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer realizat de Gigi Becali în această iarnă! L-a impresionat şi pe Gică Hagi, dar va ajunge la FCSB

Primul transfer realizat de Gigi Becali în această iarnă! L-a impresionat şi pe Gică Hagi, dar va ajunge la FCSB

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a declarat că vor veni cel puţin trei jucători noi la echipă, în această iarnă.

Unul dintre ei ar fi un fundaş lateral, care i-a atras atenţia şi lui Gică Hagi, la un moment dat.

A semnat Nana Antwi cu FCSB? 

Conform informaţiilor oferite de fanatik.ro, FCSB a ajuns deja la un acord cu fundaşul dreapta ghanez, Nana Antwi, în vârstă de 23 de ani.

Acesta este de meserie fundaş dreapta, însă a evoluat mult şi ca fundaş stânga. Aşadar, poate apărea în ambele părţi ale terenului, atunci când titularii Radunovic şi Pantea au probleme.

Tocmai din acest raţionament, Gigi Becali a decis să se despartă de doi fundaşi laterali actuali: fundaşul stânga Cristian Ganea şi fundaşul dreapta Valentin Creţu - al cărui contract expiră la finele lunii decembrie.

Sursa citată anunţă că mutarea este perfectată, însă clubul roş-albastru nu doreşte să o anunţe oficial, deoarece mai sunt câteva meciuri de disputat până la terminarea anului.

Nana Antwi a marcat un gol în poarta Farului, pentru Urartu, în preliminariile Ligii Campionilor, iar Gică Hagi a fost impresionat de calităţile sale.

  • Acesta ar fi trebuit să ajungă la Farul, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Cel mai probabil, ratarea calificării în grupele Conference League a pus punct definitiv discuţiilor, iar la Constanţa a ajuns doar colegul său, Grigoryan.

Cine este Nana Antwi?

Nana Antwi s-a născut pe 10 august 2000, în capitala Ghanei, Accra. A început fotbalul la şase ani, la Dansoman Leeds United Football Academy.

În 2012, fundaşul s-a transferat la Young Wise FC, formaţie care activa în liga secundă din Ghana.

În 2018, Nana s-a transferat în Armenia, la Lori Vanadzor. După un singur sezon, fosta campioană a Franţei, Lille, achiziţiona, însă fotbalistul avea să nu se adapteze.

După doar un sezon în Franţa, Nana Antwi s-a întors în Armenie, la Lori Vanadzor. În vara lui 2021, fundaşul avea să semneze un contract cu Urartu Erevan, formaţie la care încă activează.

Afla mai multe despre: nana antwiurartugigi becalicretuganea 

viewscnt
Articole similare