Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gică Hagi mută spectaculos! Transferă încă un titular de la Urartu. Cine ar urma să fie ”sacrificat” în primul 11

BREAKING | Gică Hagi mută spectaculos! Transferă încă un titular de la Urartu. Cine ar urma să fie ”sacrificat” în primul 11

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) pregăteşte un nou transfer la Farul Constanţa, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri.

După ce l-a transferat pe mijlocaşul Narek Grigoryan (22 de ani) de la Uratu Erevan, pentru 100.000 de euro, Gică Hagi este pe care să mai aducă un jucător de la fosta adversară din preliminariile Conference League.

Gică Hagi mai vrea un jucător de la Urartu

Potrivit surselor Orange Sport, Gică Hagi a mai fost impresionat de un jucător de la Urartu şi a demarat discuţiile pentru achiziţionarea sa.

Este vorba de fundaşul dreapta ghanez Nana Antwi, în vârstă de 23 de ani, cel care i-a marcat un gol în partida câştigată de Farul în deplasare, scor 3-2, la Erevan.

Farul trebuie să se grăbească, pentru că sunt mai puţin de cinci zile până se va închide perioada de ”mercato”. Cel mai probabil, mutarea se va realiza tot în schimbul a 100.000 de euro, cât a plătit şi pentru Grigoryan, dar şi în schimbul lui Marco Borgnino.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi, conform transfermarkt.de.
  • Un jucător care a evoluat în preliminariile unei competiţii europene, poate reprezenta o altă formaţie începând din faza grupelor. Aşadar, Antwi ar fi disponibil pentru Farul în grupele Conference, dacă ”marinarii” se vor califica.

Farul a arătat multe slăbiciuni în defensivă în acest start de sezon, iar Gică Hagi consideră că cel mai multe probleme provin din benzi, în special din cea dreaptă.

Acolo a jucat David Kiki, forţat de împrejurări, dar s-a văzut faptul că nu se simte foarte bine în acea postură. De asemenea, tot acolo au mai jucat Dan Sîrbu - fotbalist inconstant, cu evidente carenţe defensive, dar şi Damien Dussaut, cel care a revenit de curând în primul ”11” la Farul, dar de la care Gică Hagi avea mai multe pretenţii.

  • Şefii Farului au declarat că vor mai exista plecări de la echipă, până când se va termina fereastra de transferuri, pe 5 septembrie.

Cine este Nana Antwi?

Nana Antwi s-a născut pe 10 august 2000, în capitala Ghanei, Accra. A început fotbalul la şase ani, la Dansoman Leeds United Football Academy.

În 2012, fundaşul s-a transferat la Young Wise FC, formaţie care activa în liga secundă din Ghana.

În 2018, Nana s-a transferat în Armenia, la Lori Vanadzor. După un singur sezon, fosta campioană a Franţei, Lille, achiziţiona, însă fotbalistul avea să nu se adapteze.

După doar un sezon în Franţa, Nana Antwi s-a întors în Armenie, la Lori Vanadzor. În vara lui 2021, fundaşul avea să semneze un contract cu Urartu Erevan, formaţie la care încă activează.

  • Nana Antwi a fost internaţional U17 şi U19 al Ghanei.

Afla mai multe despre: nana antwigica hagiurartu 

viewscnt
Articole similare