Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat la CFR Cluj, Dan Petrescu şi-a anunţat viitorul: ”Am preluat echipa. Voi da ce e mai bun”

Dat la CFR Cluj, Dan Petrescu şi-a anunţat viitorul: ”Am preluat echipa. Voi da ce e mai bun”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este într-o criză de rezultate, iar Nelu Varga este pregătit să ia măsuri la echipă. Dan Petrescu (55 de ani) ar putea fi una dintre noutăţile din Gruia.

CFR Cluj a pierdut şi duelul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, şi a ajuns astfel la patru etape la rând fără victorie.

Iar lui Nelu Varga i-a fost suficient. Patronul clujenilor s-a săturat şi a dat un ultimatum echipei pentru a redresa situaţia până la finalul anului.

Inclusiv Andrea Mandorlini este în pericol să fie dat afară, iar una dintre variantele vehiculate pentru înlocuirea italianului ar fi chiar Dan Petrescu, fostul antrenor al CFR-ului.

În momentul de faţă, el o pregăteşte pe Jeonbuk, în Coreea de Sud, unde a ajuns în vară după plecarea din Gruia.

Dar la cârma echipei din Asia, ”Bursucul” a ratat un obiectiv important, însă are încredere că va continua în Coreea şi şi-a făcut deja planul pentru sezonul viitor.

”Îmi pare rău că nu le-am putut oferi fanilor o victorie. A fost un meci dificil. Ulsan a fost mai activă în prima repriză, Hong Jeong-Ho s-a accidentat, iar aici a apărut o problemă. A fost şi un penalty care nu ne-a fost dat.

E dezamăgitor că nu am putut reveni, dar jucătorii au dat tot ce au avut mai bun. Vom învăţa din rezultatul dureros de azi, iar în sezonul viitor vom avea rezultate mai bune.

Am preluat echipa când era pe locul 4, iar ulterior numărul jucătorilor accidentaţi a crescut foarte mult. În plus, 5 jucători mi-au lipsit în mijlocul sezonului şi am avut multe probleme.

Acum este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul următor. Eu voi da ce e mai bun în viitor”, a declarat Dan Petrescu, citat de Chosun.

CFR Cluj este pe locul 2 în Superligă, cu 32 de puncte, iar până la finalul anului mai are mecuri cu Rapid (Cupă), FCSB (a), Sepsi (d) şi U Cluj (a).

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujjeonbuk 

viewscnt
Articole similare