Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bicicletă de oraş, trekking sau MTB? Explorează ofertele Sportano.ro şi alege-o pe cea perfectă pentru tine!

Bicicletă de oraş, trekking sau MTB? Explorează ofertele Sportano.ro şi alege-o pe cea perfectă pentru tine!
galerie foto

Special

Comentarii

Ciclismul este unul dintre cele mai bune exerciţii fizice pentru sănătatea ta. Îţi încetineşte ritmul cardiac şi îţi creşte rezistenţa, ameliorează digestia şi circulaţia sângelui. De asemenea, ciclismul te ajută să arzi grăsimi şi îţi îmbunătăţeşte masa musculară, fiind şi un mod eficient de a reduce stresul şi de a menţine o dispoziţie pozitivă.

Sportano.ro este un magazin de sport online pentru profesionişti care oferă o gamă variată de biciclete, de la biciclete de oraş, la biciclete mountain bike.

Aici veţi putea găsi o bicicletă pentru orice tip de utilizare, pentru femei, bărbaţi sau copii, dar şi echipament de ciclism şi accesoriile de care ai nevoie, toate la preţuri accesibile.

Bicicleta de oraş

O bicicletă de oraş este perfectă pentru călătorii de rutină, cum ar fi drumul spre serviciu, cumpărăturile sau plimbările de sâmbătă. Această bicicletă are un design simplu cu o înălţimea redusă a cadrului pentru a te ajuta să te urci şi să cobori mai uşor.

De asemenea, pentru a fi facil de manevrat, au cadru din aluminiu, iar pentru a uşura pedalarea, bicicletele de oraş au, de obicei, mai puţine viteze decât cele de trekking.

Sunt uşor de întreţinut, fiind ideale pentru ciclismul urban. Indiferent de nivelul tău şi de experienţa în ciclism, alege să cumperi bicicleta de la un magazin de încredere şi, dacă nu te pricepi, nu ezita să soliciţi consiliere de specialitate.

Aşa ai garanţia că vei cumpăra o bicicletă de oraş de calitate, care ţi se potriveşte şi cu care te vei descurca fără probleme în trafic.

Bicicleta de trekking

O bicicletă de trekking este ideală pentru călătorii mai lungi, în ritm alert, pe teren accidentat. Aceste biciclete au un design mai robust, pentru a face faţă terenurilor mai dificile.

Cadrul este mai greu, pentru a creşte stabilitatea, iar şeaua este poziţionată mai sus pentru a permite o mai bună vizibilitate.

De obicei, bicicletele de trekking au mai multe viteze, pentru a te ajuta să te adaptezi la terenuri diferite. Aceste biciclete sunt uşor de întreţinut, fiind ideale pentru ciclismul în afara oraşului.

Pentru siguranţa ta şi experienţe plăcute, cumpără bicicleta de trekking de la un magazin de sport pentru profesionişti precum Sportano.

Vei putea alege din mai multe branduri de încredere precum Orbea, Ecobike sau Cipollini, poţi cere detalii şi îndrumare profesională şi, totodată, te poţi echipa adecvat pentru orice sezon şi condiţii de vreme cu accesorii de calitate.

Bicicleta MTB

O bicicletă MTB este ideală pentru călătorii off road, pe terenuri accidentate. Aceste biciclete au un design mai robust, pentru a face faţă terenurilor mai dificile.

Cadrul este mai greu, pentru a oferi o bicicletă mai stabilă, iar şeaua este aşezată mai jos pentru a permite o mai bună manevrabilitate.

De obicei, bicicletele MTB au mai multe viteze, pentru a te ajuta să te adaptezi la terenuri diferite. Aceste biciclete sunt mai dificil de întreţinut, fiind ideale pentru ciclismul în afara oraşului.

Nu uita să te dotezi cu echipament de calitate pentru ciclism şi o cască bună. Dacă vei alege să faci cumpărături de la un magazin pentru cicliştii profesionişti, sigur vei găsi tot ce îţi trebuie în acelaşi loc!

De ce să cumperi de la un magazin de sport pentru profesionişti - beneficii şi avantaje

Pe lângă faptul că poţi cumpăra tot ce îţi trebuie pentru tine şi întreaga familie din acelaşi loc şi la preţuri accesibile, un magazin de sport pentru cicliştii profesionişti precum Sportano oferă şi alte avantaje.

Are numai produse de calitate, sigure şi testat, îţi poate asigura consiliere profesională şi îţi permite să alegi din branduri renumite.

Dacă eşti pasionat de ciclism, cu accesoriile potrivite, vei putea să ieşi cu bicicleta în orice sezon. Cicliştii de performanţă spun că nu există niciodată vreme nepotrivită, ci doar echipamentul inadecvat.

Prin urmare, cu bicicleta, accesoriile, îmbrăcămintea şi încălţămintea potrivite, nu vor mai fi motive ca să nu îţi urmezi pasiunea şi să te bucuri de mişcare!

Fă alegeri inteligente şi investeşte în produse de calitate pe care le cumpără şi sportivii profesionişti şi ieşi afară la pedalat  ori de câte ori ai ocazia!

Astfel, nu numai că vei contribui la protejarea mediului, ci faci şi mişcare şi te menţii în formă fizică şi mentală optimă!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: advertorial 

viewscnt
Articole similare