Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 3 august 2023. Dublă din Conference League

Biletul Zilei AZI 3 august 2023. Dublă din Conference League

Biletul zilei

Comentarii

Urmează o zi crucială pentru fotbalul românesc, mai exact joi, 3 august. Mai multe echipe sunt implicate în preliminariile Conference League, iar mare parte din acestea au şanse mari la calificarea mai departe. Biletul Zilei conţine şi un pariu pentru duelul retur dintre Adana Demirspor şi CFR Cluj, dar şi un pronostic pentru returul dublei Niedercorn – Midtjylland.

Biletul Zilei AZI 3 august 2023

Rotiri gratuite la Mozzart Bet pentru pasionaţii jocurilor de cazinou pe site-ul lui Andrei Dumitru. CFR Cluj se va deplasa în Turcia cu gândul la calificarea în următorul tur, însă statisticienii o dau favorită pe formaţia din Adana. După ce a condus jocul tur mai bine de 70 de minute, formaţia din Gruia a trebuit să se vadă resemnată şi să accepte egalul de la finalul partidei, mai ales că turcii au dominat aproape toate statisticile. Noua viziune a „feroviarilor” poate fi cartea câştigătoare într-o asemenea dublă, în care nu este favorita la calificare. Jocul ofensiv, mult mai deschis, poate aduce un plus echipei pregătite de Andrea Mandorlini, iar numărul mai mare de meciuri oficiale al oaspeţilor reprezintă un alt plus. Campionatul în Turcia nu a început, Adana Demirspor jucând primul meci oficial al stagiunii la Cluj, în urmă cu o săptămână. Astfel, pentru retur alegem pariul „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, pronostic pentru care obţinem cota 1.50, una foarte bună, după ce partida din Gruia a fost animată.

Biletul Zilei AZI 3 august 2023

Andrei Dumitru îţi propune multe alte pronosticuri pe site-ul său. Continuăm cu partida dintre Niedercorn şi Midtjylland, o dublă la îndemâna danezilor, care au şi un avantaj de două goluri înaintea returului din Luxemburg, după ce s-au impus cu 2-0 în tur. Niedercorn a trecut în turul anterior de kosovarii de la Gjilani, scor 4-2 la general, iar în dubla din turul al doilea are o adversară alt calibru. Midtjylland, echipă cu pretenţii la grupele Conference League, a început sezonul cu victorii pe linie, după ce a câştigat ambele partide disputate în noul ediţie a ligii daneze. Oaspeţii vor dori să facă spectacol şi la retur, o diferenţă mare de scor fiind aşteptată de fani. Niedercorn nu va dori să se lase uşor învinsă, mai ales că au avut loc multe suprize de-a lungul preliminariilor, şi jocul, în mod cert, nu va duce lipsă de goluri. Aşadar, un pariu recomandat pentru acest eveniment este „Peste 2.5 goluri”, care are cota 1.57.    

Biletul Zilei 3 august 2023

Adana Demirspor – CFR Cluj – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.50
Niedercorn – Midtjylland– Peste 2.5 goluri @ 1.57 
Curs final: 2.42

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare