Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani, dorit înapoi în Superligă. După FCSB, încă un club îl doreşte: "Poate fi o soluţie. Şi Yuri e un jucător interesant"

Billel Omrani, dorit înapoi în Superligă. După FCSB, încă un club îl doreşte: "Poate fi o soluţie. Şi Yuri e un jucător interesant"

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani) şi Matias Yuri (27 de ani) ar putea ajunge la Rapid Bucureşti, dacă giuleştenii vor fi dispuşi să facă încă un efort financiar în această perioadă de transferuri.

Adrian Mutu, despre Omrani şi Yuri

Dugandzic, Florin Ştefan, Papeau, Ciobanu, Costache, Paul Iacob şi Dussaut sunt transferurile făcute de giuleşteni în mercato, dar Adrian Mutu încă aşteaptă fotbalişti, pentru a completa lotul cu care atacă sezonul competiţional. 

După ce a adus trei fotbalişti de la CFR Cluj, antrenorul Rapidului s-a uitat tot spre Ardeal. 

Liber de contract, Billel Omrani a ajuns în vizorul lui Adrian Mutu. După FCSB, care l-a ofertat pe atacantul algerian, şi Rapid l-ar dori, dar salariul cerut de atacant este unul mare pentru nivelul din Superligă. 

Din lotul lui Dan Petrescu, Adrian Mutu l-ar dori pe Yuri, care nu s-a impus ca titular în Gruia. 

„Pe Omrani nu ştiu daca ni-l putem permite, dar e un jucător care a avut succes în Liga 1, poate fi o soluţie. Şi Yuri e un jucător interesant, au fost nişte discuţii acum câteva săptămâni, dar nu e jucătorul nostru şi n-are rost să facem alte comentarii

În acest moment, mai avem o lună din mercato, deci mai e timp să ne uităm la jucători, suntem aproape în efectiv complet, nu ne vom grăbi să facem transferuri doar de dragul de a le face”, a declarat Mutu la conferinţa de presă. 

După începutul greu de campionat, cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti joacă acasă, sâmbătă, de la 21:45, cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: billel omraniyurirapidadrian mutu 

viewscnt
Articole similare