Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boban Nikolov, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Ce spune despre relaţia Gigi Becali: ”Toată lumea ştie”

Boban Nikolov, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Ce spune despre relaţia Gigi Becali: ”Toată lumea ştie”

FCSB

Comentarii

FCSB l-a prezentat oficial, sâmbătă, pe Boban Nikolov (28 de ani), fotbalist pe care l-a transferat gratis.

Boban Nikolov, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Ce spune despre relaţia Gigi Becali: ”Toată lumea ştie”

Boban Nikolov este al 12-lea transfer făcut de FCSB în ultima perioadă şi a venit liber de contract, după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol.

"Cred că mă ştiti deja de când jucam aici, în ţară. Sunt foarte fericit şi bucuros că m-a căutat FCSB şi că m-am reîntors în România. Sper să mă acomodez repede şi să dau drumul la treabă. (n.r. despre colaborarea cu Nicolae Dică) Mă bucur pentru el, ştiam că o sa ajungă antrenor. Când eram eu la Viitorul, el era deja o legendă şi îmi făcea plăcere să joc cu el.

(n.r. despre transferul la FCSB) S-a făcut repede. Eu ştiu ce înseamnă Steaua (n.r. FCSB) în România. Aveam câteva oferte din ţări precum China, dar eu vreau să rămân în Europa. Cred că ne-am înţeles în doua zile. Am făcut vizita medicală şi am semnat. Mie îmi place presiunea, am exprienţă, ştiu unde am venit. Dacă merit îmi prelungeşte contractul, dacă nu, asta este.

(n.r. când poate debuta) Sper ca după pauza competiţională să intru. Vreau să stau cu echipa şi să intru cât mai repede. (n.r. despre Gigi Becali) E clubul lui, are anumite reacţii, toată lumea ştie. Dacă nu ai presiune, nu eşti fotbalist. Cred în lupta la titlu, altfel nu veneam. Sunt multe lucruri pozitive aici, dar câteodată, în România, se atrage atenţia mai mult asupra celor negative", a spus Nikolov la conferinţa de prezentare.

Cine este Boban Nikolov

Boban Nikolov este un mijlocaş născut la 28 iulie 1994, în Stip, Macedonia de Nord. A început fotbalul la Bregalnica Stip şi în 2010 a ajuns la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Începând cu 2012, a evoluat pentru FC Viitorul (actuala Farul Constanţa), pentru care a adunat 40 de meciuri şi două goluri până în 2015, când s-a transferat la Vardar Skopje.

Pentru macedoneni a jucat aproape trei sezoane, a bifat 78 de meciuri, 11 goluri şi 11 pase de gol. A urmat transferul la MOL Fehérvár FC (fostă Videoton FC), pentru care a evoluat în 106 partide (în toate competiţiile), a marcat 11 goluri şi a oferit 5 assist-uri.

În ianuarie 2021 a ajuns la U.S. Lecce, pentru care a jucat în 15 partide de Serie B şi a oferit o pasă de gol. În vara anului trecut a ajuns la FC Sheriff, pentru care a jucat de 22 de ori şi a înscris de 4 ori (o dată în grupele UEFA Champions League).

De asemenea, a evoluat de 42 de ori pentru echipa naţională a Macedoniei de Nord şi a înscris de trei ori. Are în palmares 2 titluri ale Macedoniei, un titlu al Ungariei, un titlu al Moldovei, o Cupă a Moldovei şi o Cupă a Ungariei.

 

Afla mai multe despre: boban nikolovfcsb 

viewscnt
Articole similare