Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu îi ia apărarea fotbalistului de la FCSB: „Tu vrei să-l faci de râs! El nu ştie să joace aşa” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu îi ia apărarea fotbalistului de la FCSB: „Tu vrei să-l faci de râs! El nu ştie să joace aşa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus, scor 2-1, împotriva celor de la Sepsi, în prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Bogdan Cosmescu a sărit în apărarea unui jucător de la FCSB după meciul cu Sepsi

Joyskim Dawa a avut o prestaţie modestă în meciul cu Sepsi, motiv pentru care a fost schimbat la pauză după doar 45 de minute. În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu i-a luat apărarea fundaşului de la FCSB, explicând că stilul de joc al echipei îl pune în mare dificultate pe jucătorul din Camerun.

„Deci lui Dawa i se cere un fotbal pe care el nu îl ştie! Dacă îi ceră să paseze întruna la mijloc, nu faci nimic altceva decât să-l faci de râs. Tu ai ales să joci cu Dawa aşa. Sunt jucători care nu pot face decât o anumită chestiune. Ca exemplu, au venit atunci băieţii ăia de la Urziceni la FCSB şi nu mai jucau nimic. Asta pentru că li se cerea să joace alt fotbal.

Dan Petrescu le cerea un lucru la Urziceni, iar la FCSB li se cerea altceva. Aşa e şi cu Dawa. Dacă îi ceri să dea pase întruna, atunci va greşi! Adversarii au făcut 3-4 intercepţii pe pasele lui”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

"A avut câteva erori". MM Stoica nu i-a găsit circumstanţe atenuante lui Dawa, scos la pauză cu Sepsi: "Asta e situaţia" | EXCLUSIV

Cuplul de fundaşi centrali, Dawa - Ngezana, nu a fost la fel de sigur ca în alte meciuri, iar Joyskim Dawa a fost chiar "sacrificat" la pauza meciul cu Sepsi. Fundaşul central din Camerun a fost scos la pauza paritdei de pe Arena Naţională, după ce a greşit câteva pase simple, mingi pe care le-a trimis direct la adversar.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Joyskim Dawa şi despre scoaterea lui teren, deşi este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Dawa a ieşit de pe teren la pauza meciului cu Sepsi, iar oficialul "roş-albaştrilor" nu i-a găsit circumstanţe atenuante.

"A avut câteva erori şi asta e situaţia, se întâmplă. Aş prefera să nu critic jucătorii, pot să critic jucătorii când văd lipsă de atitudine. În momentul în care sunt greşeli tehnice, nu sunt antrenor şi nu e ok să critic.

Pentru mine pozitiv a fost şi faptul că, în a doua parte a meciului, ne-am închis şi, cu excepţia unui şut al lui Păun de pe la 20 de metri, dar care dacă prindea poarta cred eu că Târnovanu îl scotea, cei de la Sepsi n-au avut nicio ocazie", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescujoyskim dawafcsb 

viewscnt
Articole similare