Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu nu a avut milă de ”perla” lui Gică Hagi. ”Este o glumă. Nu joacă nimic” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu nu a avut milă de ”perla” lui Gică Hagi. ”Este o glumă. Nu joacă nimic” | EXCLUSIV

Farul

Comentarii

Adrian Mazilu nu traversează deloc o perioadă bună. În sezonul trecut, jucătorul Farului a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa ”marinarilor” care s-a încoronat campioană, însă tânăra aripă a constănţenilor pare că nu se regăseşte în stagiunea actuală.

Farul a făcut un nou pas greşit în campionat şi a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, după înfrângerea de pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-4. Apărarea ”marinarilor” a fost dezastruoasă, însă nici compartimentul ofensiv nu a excelent, golul al doilea marcat de Rivaldinho venind după o gafă monumentală a portarului Jesus Fernandez.

Cosmescu nu l-a menajat  deloc pe Mazilu. ”Nu joacă nimic”

Evoluţiile excelente ale lui Mazilu au atras atenţia unor cluburi importante din străinătate, iar Brighton a plătit 3.000.000 de euro echipei lui Hagi în schimbul tânărului jucător de la Farul. Mazilu va deveni oficial jucătorul ”pescăruşilor” la începutul anului viitor, însă forma nu este deloc îmbucurătoare.

În studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a anlizat declinul Farului. Comentatorul este de părere că Gică Hagi a greşit în momentul în care a decis să meargă la Cluj cu toţi titularii, în utlima etapă a sezonului trecut, având în vedere că ”marinarii” erau deja campioni. 

Dan Udrea: Este posibilă această transformare în rău a Farului?

Bogdan Cosmescu: Nu s-au pregătit bine în vară, pentru că jumătate dintre ei au fost plecaţi la loturile echipei naţionale. În loc să îşi dea o săptămână de vacanţă, s-au dus la Cluj (n.r. pentru meciul cu CFR) să joace cu toţi băieţii. Foarte bine. FCSB a dat o săptămână de vacanţă. Mazilu era fotbalist, nu gluma care e acum. A păţit ceva la nivel mental, altfel nu îmi explic. Nici la tineret nu mai joacă nimic. Din momentul în care a semnat cu Brighton, nu a mai jucat nimic”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

În acest sezon, Mazilu a marcat un gol şi a pasat decisiv de două ori în 11 meciuri în Superligă. Este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: mazilucosmescuorange sport 

viewscnt
Articole similare