Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, uluit de alegerile lui Bergodi! Italianul a ”uitat” un jucător pe bancă, iar comentatorul a răbufnit: ”Nu înţeleg! Cum de nu joacă?”

Bogdan Cosmescu, uluit de alegerile lui Bergodi! Italianul a ”uitat” un jucător pe bancă, iar comentatorul a răbufnit: ”Nu înţeleg! Cum de nu joacă?”galerie foto

Superliga

Comentarii

Rapid a bifat al patrulea eşec consecutiv în play-off, 0-1 cu Sepsi, iar giuleştenii tremură pentru locurile de Europa. Înfrângerea cu echipa covsăneană i-a fost ”fatală” lui Cristiano Bergodi, pe care mulţi din fanii alb-vişinii îl consideră vinovat pentru parcursul dezastruos din play-off.

Instalat pe banca Rapidului la începutul sezonului, Cristiano Bergodi a ratat încă din toamnă obiectivul principal, Cupa României, iar ca urmare a parcursului dezastruos din play-off, giuleştenii au devenit outsideri pentru poziţiile ce vor duce la finalul stagiunii în cupele europene.

Bogdan Cosmescu nu a înţeles decizia lui Bergodi. Un jucător care a confirmat, ”uitat” de italian pe bancă

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu s-a declarat surprins de puţinele minute pe care le-a primit Borisav Burmaz în ultimele partide. 

Adus în această iarnă de la Vozdovac (n.r. prima ligă din Serbia), Burmaz a început să piardă uşor, uşor din încrederea fostului antrenor de la Rapid, deşi la început a făcut câteva partide excelente. 

În ultimele şapte confruntări, atacantul sârb a fost titular doar într-un singur meci, preferat în locul său fiind kosovarul Florent Hasani.

Basarab Panduru, de asemenea prezent în studioul emisiunii ”Minutul 91”, i-a dat dreptate lui Cosmescu şi şi-a adus aminte de o declaraţie de-a lui Bergodi, care explică indirect de ce Hasani este preferat în locul lui Burmaz.

Bogdan Cosmescu: Eu nu am să înţeleg de ce nu joacă Burmaz, de ce a jucat atât de puţin în tot sezonul. Face ceva rău la antrenamente, se întâmplă ceva, nu e disciplinat? Mi se pare bun de tot, mai bun decât Funsho.

Basarab Panduru: Mie mi se pare (n.r. Burmaz) mai bun decât Hassani. La un moment dat, Bergodi a explicat că Hasani joacă număr 10, al doilea vârf şi din cauza asta îl preferă în faţa lui Burmaz.

În nouă meciuri la Rapid, Borisav Burmaz a marcat patru goluri şi a livrat două pase decisive. Cota sa de piaţă este esimată de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

  • 400.000 de euro a plătit Rapid în schimbul lui Burmaz în această iarnă.

  • (foto: Borisav Burmaz, bucuros după un gol marcat împotriva Oţelului Galaţi)

Afla mai multe despre: superligarapidcristiano bergodibogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare