adplus-dvertising
You are here:

BOMBĂ în Liga I. Becali începe revoluţia la FCSB şi dă două lovituri uriaşe pe piaţa transferurilor. Suma uriaşă plătită de roş-albaştri

BOMBĂ în Liga I. Becali începe revoluţia la FCSB şi dă două lovituri uriaşe pe piaţa transferurilor. Suma uriaşă plătită de roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a rata un nou titlu în Liga I, iar Gigi Becali nu vrea ca echipa sa să dezamăgească şi în stagiunea următoare.

FCSB a avut un start de sezon dezastruos în Liga I, iar după primele şapte etape, roş-albaştrii erau pe ultimul loc în clasament. A urmat eliminarea din preliminariile Europa League, iar echipa patronată de Gigi Becali s-a concentrat din nou pe campionat.

Cu Bogdan Argeş Vintilă la conducere pe banca tehnică, vicecampioana României şi-a revenit şi a reintrat în lupta pentru titlu. Apoi, a venit un nou start ratat, de această dată în anul 2020, însă, chiar înainte de întreruperea competiţiilor sportive, FCSB s-a impus cu 4-1 în faţa Universităţii Craiova şi a revenit în cursa pentru titlu.

FCSB pregăteşte marea lovitură. Transferuri uriaşe plănuite de Becali

Pandemia de coronavirus a oprit sportul mondial, astfel că roş-albaştrii mai au de aşteptat până să reia lupta pentru supremaţie din Liga I. Cum şansele ca fotbalul să se reia în acest sezon sunt destul de mici, Gigi Becali a început să pregătească viitoarea stagiune.

Andrei Chindriş este principala ţintă a latifundiarului din Pipera, însă, pe lângă fundaşul de la FC Botoşani, Gigi Becali pregăteşte alte două transferuri spectaculoase, ambele de la FC Viitorul. De altfel, patronul celor de la FCSB şi-a făcut o obişnuinţă din a transfera cei mai buni jucători de la echipa lui Gheorghe Hagi, până acum cele mai importante transferuri fiind cele ale lui Florinel Coman, Florin Tănase, Romario Benzar sau Dragoş Nedelcu.

Acum, Gigi Becali a demarat negocierile pentru a-i aduce la FCSB pe Virgil Ghiţă şi pe Radu Boboc. Cei doi fundaşi, primul central, al doilea dreapta, sunt doi dintre cei mai promiţători jucători din Liga I, astfel că patronul roş-albaştrilor este dispus să ofere sume impresionante pentru aducerea lor sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă.

FCSB este dispusă să plătească pentru Ghiţă şi Boboc cel puţin 2 milioane de euro. O sumă la care se vor adăuga procente dintr-un viitor transfer în străinătate.

Există şi varianta ca Gigi Becali să includă în tranzacţia Boboc-Ghiţă, unul sau doi jucători pe placul celor de la Viitorul Constanţa.

Unul dintre numele care au atras atenţia constănţenilor este cel al lui Ovidiu Horşia, actualmente împrumutat la Poli Iaşi. El ar putea fi cedat la Viitorul, dar apropiaţii lui Gigi Becali se opun unui transfer definitiv al tânărului fotbalist. Gabriel Simion şi Ionuţ Vînă sunt alte nume interesante pentru Gheorghe Hagi.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Radu Boboc, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 milion de euro valorează Virgil Ghiţă

viewscnt
Articole similare