Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga I. CFR Cluj, aproape de transferul mult visat chiar şi de Gigi Becali. Starul unei echipe de TOP a fost la negocieri

BOMBĂ în Liga I. CFR Cluj, aproape de transferul mult visat chiar şi de Gigi Becali. Starul unei echipe de TOP a fost la negocieri

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este implicată serios în cursa pentru cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga I, iar oficialii campioanei României caută să-i întărească lotul lui Edward Iordănescu.

Lupta la titlu din Liga I este mai încinsă ca niciodată. FCSB conduce clasamentul şi speră să obţină în sfârşit trofeul mult aşteptat de mai bine de cinci ani. Roş-albaştrii s-au impus ultima dată în campionat în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, iar acum Toni Petrea şi Thomas Neubert par a fi oamenii potriviţi pentru a-i aduce titlul lui Gigi Becali.

Urmărim împreună derby-ul Craiova - Dinamo şi îl comentăm în direct şi pe canalul nostru de YouTube

Însă, după plecarea lui Dan Petrescu, din finalul anului trecut, CFR Cluj a trecut peste perioada slabă şi a revenit la forma pe care o aşteptau conducătorii ardelenilor. Cu trei titluri consecutive cucerite în Liga I, toate trei cu Dan Petrescu pe banca tehnică, CFR speră acum să obţină şi cel de-al patrulea trofeu la rând cu Edward Iordănescu la conducere.

BOMBĂ în Liga I. CFR Cluj, aproape de transferul mult visat chiar şi de Gigi Becali. Starul unei echipe de TOP a fost la negocieri

În urma plecării lui Damjan Djokovic, la Rizespor, echipa pregătită de Marius Şumudică, oficialii campioanei României au căutat să-şi întărească lotul cu unul dintre cei mai tehnici jucători din Liga I. Dorit insistent în trecut şi de marea rivală la titlu, FCSB, când Gigi Becali a sperat că va da marea lovitură, Diego Fabbrini a ajuns, până la urmă, în vara lui 2019, la Dinamo.

Mijlocaşul de 30 de ani a fost om de bază în stagiunea anterioară pentru echipa din Ştefan cel Mare, iar în actualul sezon, în urma problemelor financiare ale conducerii dinamoviste, reprezentanţii DDB i-au propus italianului diminuarea salariului, de la 18 mii de euro la 10 mii de euro lunar. De situaţia dificilă de la Dinamo au vrut să profite şefii campioanei României şi au încercat să-l aducă pe Fabbrini în Gruia încă din această iarnă.

"Am avut ofertă şi de la CFR Cluj. A contat că e apreciat de fani. El s-a acomodat la Dinamo şi este iubit. La CFR Cluj ar fi avut acelaşi salariu ca la Dinamo. Dacă gândesc cu mintea, ar fi trebuit să meargă la CFR pentru că e echipă care se bate la titlu" , a spus Florin Manea, impresarul lui Fabbrini, pentru prosport.ro.

Cum mijlocaşul italian a preferat să rămână la Dinamo până la finalul actualului sezon, reprezentanţii CFR-ului încearcă acum să obţină transferul lui Fabbrini în vara acestui an, când va sosi la echipa clujeană şi un alt mijlocaş din prima ligă a Olandei.

  • 3 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Diego Fabbrini în cele 20 de meciuri jucate în actualul sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: cfr clujdinamofcsbdinamosteaua 

viewscnt
Articole similare