Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ totală în Liga I. Becali dă lovitură după lovitură la FCSB. Trei transferuri uriaşe într-o singură zi în cursa pentru titlu

BOMBĂ totală în Liga I. Becali dă lovitură după lovitură la FCSB. Trei transferuri uriaşe într-o singură zi în cursa pentru titlu

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a rata un nou titlu, iar Gigi Becali vrea să-şi întărească serios lotul pentru sezonul următor.

Cinci ani au trecut de la ultimul titlu câştigat de FCSB în Liga I. Constantin Gâlcă era antrenor atunci, iar roş-albaştrii cucereau campionatul, după o luptă cu ASA Târgu Mureş. Gigi Becali l-a schimbat atunci pe antrenorul care i-a adus trei trofee interne şi l-a numit pe banca tehnică pe Mirel Rădoi.

Rezultatele n-au fost cele mai bune, FCSB a început slab campionatul, apoi a urmat şi eliminarea din cupele europene, astfel că Laurenţiu Reghecampf a fost adus la echipă pentru a salva sezonul. Roş-albaştrii n-au reuşit să se impună nici cu noul antrenor pe bancă, Astra a cucerit campionatul, iar sezoanele au trecut şi Nicolae Dică, Mihai Teja sau Bogdan Andone n-au reuşit să-l mulţumească pe Gigi Becali.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB, negocieri intense pentru trei jucători

Actualul sezon a început la fel de prost. Concentraţi la meciurile din preliminariile Europa League, roş-albaştrii au neglijat campionatul, iar după primele şapte etape, erau pe ultimul loc în Liga I. Bogdan Argeş Vintilă a fost eroul lui Gigi Becali, iar odată cu venirea sa, FCSB, ce-i drept, a părăsit Europa League, însă, în campionat, a obţinut victorie după victorie.

Deşi anul 2020 a început slab pentru vicecampioana României, lucrurile s-au schimbat în ultimul meci disputat înainte de suspendarea campionatului. FCSB a făcut instrucţie cu Universitatea Craiova, s-a impus cu 4-1 şi a revenit la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj. În cazul în care se va relua campionatul, roş-albaştrii vor pleca din nou cu şanse reduse în lupta cu echipa pregătită de Dan Petrescu.

Pentru a evita un scenariu asemănător şi în sezonul următor, Gigi Becali vrea să-şi întărească serios lotul. Cel mai probabil, FCSB se va despărţi în vară de jucători importanţi, printre care şi Bogdan Planic, astfel că patronul roş-albaştrilor vrea să-şi întărească defensiva. Virgil Ghiţă şi Radu Boboc sunt cei doi jucători care l-au impresionat pe Gigi Becali. Cu evoluţii extrem de bune sub comanda lui Gheorghe Hagi, la FC Viitorul, dar şi în tricoul naţionalei României de tineret, Ghiţă şi Boboc ar întări zona centrală, respectiv partea dreaptă din defensivă.

Odată cu criza care a lovit în plin sportul mondial, în urma pandemiei de coronavirus, preţurile jucătorilor au scăzut dramatic, astfel că Gigi Becali vrea să profite de această situaţie. Patronul celor de la FCSB a pregătit o ofertă de două milioane de euro pentru a-i lua la pachet pe Virgil Ghiţă şi pe Radu Boboc.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Radu Boboc pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 900 de mii de euro valorează Virgil Ghiţă pe transfermarkt.com

În plus, FCSB va rămâne descoperită şi în poartă, după ce Cristi Bălgrădean a semnat deja un contract cu CFR Cluj şi va merge la campioana României în vara acestui an. Evident că Gigi Becali vrea să-i aducă un rival pe măsură lui Andrei Vlad în lupta pentru titularizare, astfel că a pus ochii tot pe un jucător de la FC Viitorul.

Cătălin Căbuz are 23 de ani şi are trei prezenţe în naţionala de tineret a României, unde titularul de drept din poartă a fost Andrei Radu. Căbuz a avut evoluţii excelente la FC Viitorul în actualul sezon, iar cota sa este doar de 800 de mii de euro pe site-ul transfermarkt.com. Acum, rămâne de văzut dacă Gheorghe Hagi va accepta ofertele lui Gigi Becali pentru cei trei jucători alături de care patronul roş-albaştrilor speră să obţină titlul în sezonul următor.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare