Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombazo Real! Benzema refuză prelungirea contractului şi ar putea pleca de la Real Madrid

Bombazo Real! Benzema refuză prelungirea contractului şi ar putea pleca de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că atacantul francez, Karim Benzema, ar putea pleca de la Real Madrid.

Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo şi mai nou, Karim Benzema. Acestea sunt numele uriaşe care pot părăsi Real Madrid în vară. Cel puţin dacă este să dăm crezare zvonurilor apărute în ultimele zile în presa din Spania.

Dacă situaţia lui Sergio Ramos este deja cunoscută, iar despre posibila plecare a lui Raphael Varane au scris atât cei de la MARCA, cât şi cei de la AS, Marcelo este anunţat de iberici în Major League Soccer. Surprinzător, un alt nume greu din vestiarul madrilenilor ar putea să-şi facă bagajele, anunţă ibericii.

Pleacă şi Benzema de la Real Madrid? Ce scriu spaniolii

Potrivit MARCA, Real Madrid este dispusă să-i prelungească acordul lui Karim Benzema, doar că atacantul francez, unul dintre cei mai buni zece marcatori din istoria clubului, a decis să mai aştepte. Benzema vrea să vadă ce nivel are în următoarele luni, iar dacă nu se simte capabil să menţină ritmul pe care îl solicită un club de talia Realului, va respinge prelungirea oferită de club.

Se prea poate ca francezul să-şi ducă la bun sfârşit acordul valabil pentru încă un an, iar ulterior ar vrea să revină acasă, în Franţa, la Lyon. De altfel, preşedintele Jean Michel Aulas a recunoscut în mod public interesul pentru Karim Benzema, pe care s-a declarat dispus să-l primească oricând ”acasă”.

Karim Benzema (33 de ani) a bifat până acum 540 de meciuri pentru Real Madrid. El a înscris 265 de goluri şi a oferit 140 de pase decisive în această perioadă. Pentru Lyon, Benzema a jucat 148 de meciuri şi a înscris 66 de goluri. 

Afla mai multe despre: karim benzema 

viewscnt
Articole similare