Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Copilu şi Rotaru, primele două tunuri la U Craiova. Starurile CFR-ului, gratis în Bănie. ULTIMA ORĂ

BOOM! Copilu şi Rotaru, primele două tunuri la U Craiova. Starurile CFR-ului, gratis în Bănie. ULTIMA ORĂ
Comentarii

Marian Copilu, preşedintele U Craiova, poate reuşi, în sfârşit, primele transferuri importante în Bănie. Copilu vrea doi jucători de la CFR Cluj, pe Rachid Bouhenna şi Mike Cestor, cu care s-ar fi înţeles deja pentru transferul la U Craiova, pe care speră să-i aducă liberi de contract.

BOOM! Copilu şi Rotaru, primele două tunuri la U Craiova. Starurile CFR-ului, gratis în Bănie. ULTIMA ORĂ

U Craiova caută deja de ceva timp fundaşi centrali, cu care să acopere accidentarea de durată a lui Valerică Găman, iar Marian Copilu şi Mihai Rotaru vor să dea lovitura şi să transfere gratis de la CFR Cluj, jucători care nu mai sunt doriţi în Gruia. Potrivit site-ului 3minute.net, Marian Copilu - fostul preşedinte al CFR-ului -, s-ar fi înţeles cu Rachid Bouhenna (30 de ani) şi Mike Cestor (29 de ani).

Cei doi fundaşi centrali nu mai sunt doriţi în Gruia, unul nefiind pe placul lui Dan Petrescu şi unul care nu s-a înţeles pentru noul contract. Accidentarea lui Valerică Găman i-a dat planurile cu echipa peste cap lui Laurenţiu Reghecampf, care are nevoie urgentă de doi jucători care să acopere compartimentul central defensiv.

Mihai Rotaru n-a vrut să scoată bani din buzunar pentru a transfera fundaşi centrali, iar Marian Copilu încearcă să-i aducă gratis pe Rachid Bouhenna şi Mike Cestor. Însă, CFR-ul nu doreşte să-i lase pe cei doi să plece liberi, deşi cel puţin în cazul lui Cestor nu pot împiedica acest lucru, fundaşul francez fiind în ultimele şase luni de contract.

În cazul lui Bouhenna, U Craiova ar putea fi nevoită să plăteasc o sumă de transfer pentru că fundaşul mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024.

În afara Craiovei, FCSB vrea şi ea să transfere gratis de la CFR Cluj. Billel Omrani (28 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti ai campioanei, a primit ofertă de la Gigi Becali, care l-ar dori şi el pe Mike Cestor, un fundaş central care ar putea rezolva problemele din apărarea roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: marian copilumihai rotarutransfercfr cluju craiovabouhennacestor 

viewscnt
Articole similare