Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, bună de plată. Clubul patronat de Gigi Becali, amendat din nou de Comisia de Disciplină

FCSB, bună de plată. Clubul patronat de Gigi Becali, amendat din nou de Comisia de Disciplină

FCSB

Comentarii

FCSB a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu o amendă usturătoare după meciul cu Chindia Târgovişte.

Vicecampioana României s-a impus cu dâmboviţenii, scor 3-2. La pauză, aceştia conduceau cu 2-0, dar formaţia pregătită de Toni Petrea a întors spectaculos rezultatul în repriza a doua. 

FCSB, amendată de Comisia de Disciplină după duelul cu Chindia 

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul bucureştean cu o amendă de 5.000 de lei. Motivul a fost, precizat într-un articol, "întârzierea startului partidei”.

"FC FCSB vs. AFC Chindia Târgovişte – Incidente – în baza art. 13.1 din ROAF, raportat la art. 83.18 din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în comunicatul emis de LPF, pe site-ul oficial.

Această penalizare vine la câteva zile după ce FCSB a fost sancţionată pentru incidente şi la meciul cu FC U Craiova, încheiat la egalitate, scor 2-2

La partida respectivă, una disputată pe Arena Naţională, fanii vicecampioanei din Liga 1 au aruncat cu materiale explozive atât în teren, cât şi în tribune. 

Prin urmare, clubul bucureştean a fost penalizat cu o amendă de 6.000 de lei, iar partida cu Chindia Târgovişte, din etapa a 26-a, să se dispute cu porţille închise, ceea ce a fost şi cazul.

Înainte, clubul FCSB a fost amendat şi pentru derby-ul cu Dinamo, scor 3-0.

"Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB - Incidente - În baza art. 82.1 si 3.a si c. raportat la art. 83.2.d) din RD, se sancţionează clubul Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În baza art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 60.000 lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF, după derby-ul cu Dinamo, din etapa a 23-a.

Afla mai multe despre: fcsbamendafrf 

viewscnt
Articole similare