Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mijlocaşul albanez care i-a atras atenţia lui Mihai Stoica: ”Îmi place foarte mult”. La ce echipă joacă

EXCLUSIV | Mijlocaşul albanez care i-a atras atenţia lui Mihai Stoica: ”Îmi place foarte mult”. La ce echipă joacăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Fin cunoscător al fotbalului autohton şi al celui internaţional, Mihai Stoica a remarcat un mijlocaş albanez din Liga 1.

În mare parte a timpului liber, Mihai Stoica urmăreşte meciurile atât din competiţiile din România, cât şi din cele externe.

Managerul sportiv al FCSB-ului a remarcat astfel un mijlocaş albanez în vârstă de 29 de ani, care joacă la UTA Arad.

Încă un jucător remarcat de Mihai Stoica: ”Pare puţin supraponderal, dar este un jucător bun”

Prezent în studioul Telekom Sport, Mihai Stoica a explicată că este dificil pentru echipele din România să găsească atacanţi foarte buni, dar care să fie liberi de contract.

Împins de fişa postului, dar şi de pasiune, Mihai Stoică obişnuieşte să adune foarte multe informaţii despre jucători, mai ales despre cei care evoluează în Liga 1.

Acum, managerul sportiv al FCSB-ului a scos în evidenţă un mijlocaş despre care nu s-a vorbit prea mult. Este vorba despre Idriz Batha, care joacă la UTA Arad.

Mihai Stoica spune că apreciază foarte mult calităţile lui Idriz Batha, în ciuda faptului că pare că are probleme cu greutatea:

”Atacanţii care marchează sunt scumpi şi greu de adus gratis. Şi nu o spun cu niciun pic de maliţiozitate, UTA e o echipă formată din jucători majoritatea străini, aduşi la parametrul zero.

În schimb, e o echipă făcută cu cap. Mijlocaşi buni. Batha mie îmi place foarte mult. Pare puţin, nu stiu dacă supraponderal, dar aşa e fizicul lui. Dar e un jucător bun”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.



În vârstă de 29 de ani, Idriz Batha este albanez, dar n-a jucat niciodată pentru naţionala de seniori a ţării sale. A făcut-o în schimb pentru echipa de tineret.

Până să ajungă la UTA Arad, în vara lui 2021, Idriz Batha a jucat doar în campionatul Albaniei, pentru FK Partizani, Besa Kavaje, Teuta, Flamurtari şi KF Tirana.

Mijlocaş central de meserie, Idriz Batha a avut până acum 23 de apariţii pentru UTA Arad, dar n-a marcat niciun gol şi nici n-a oferit vreun assist.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare