Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Qatarul negociază în secret vânzarea lui Kylian Mbappe. Unde îl trimite PSG după ce şi-a anunţat plecarea

BOOM! Qatarul negociază în secret vânzarea lui Kylian Mbappe. Unde îl trimite PSG după ce şi-a anunţat plecarea

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) şi-a decis viitorul şi vrea să plece de la PSG la finalul actualului contract, în 2024, deşi are opţiune de prelungire până în 2025.

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG a devenit din nou un subiect arzător, la modă în presa internaţională, după încă un fiasco în Liga Campionilor. Francezul a anunţat clubul că n-are de gând să accepte să rămână la PSG până în 2025 şi vrea să plece la finalul actualului contract, deşi are opţiune până în vara lui 2025.

Qatarul negociază în secret vânzare lui Kylian Mbappe. Unde îl trimite PSG după ce şi-a anunţat plecarea

Se pare că, scrie El Pais, şefii lui PSG ştiau de mai mult timp de dorinţa lui Mbappe de a pleca şi au început negocierile, încă din luna februarie, pentru cedarea sa la un alt club. Potrivit sursei citate, Qatarul negociază în secret cedarea lui Kylian Mbappe la Manchester United, în Premier League, dar cu o condiţie.

Oferta statului Qatar e valabilă doar dacă şeicul Jassim va reuşi să achiziţioneze clubul Manchester United, scos la vânzare de către familia Glazer. Negocierile durează încă din februarie, de când a început şi procedura de vânzare a echipei de pe Old Trafford.

În ceea ce-l priveşte, Kylian Mbappe percepe ideea unui transfer în Premer League drept "interesantă", deşi a fost şi este dorit în continuare la Real Madrid de Florentino Perez.

Plecarea lui Mbappe de la PSG a ţinut capul de afiş al ziarelor de sport şi în vara trecută, când - la intervenţia preşedintelui Franţei - startul din "Hexagon" a ales să-şi prelungească înţelegerea cu Parisul, deşi transferul la Real Madrid era dat ca şi făcut în presa din Spania.

Afla mai multe despre: kylian mbappe transferkylian mbappe qatar transferkylian mbappe psg transferkylian mbappe qatar 

viewscnt
Articole similare