Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borcea vrea să iasă din puşcărie! Omul de afaceri a cerut contopirea pedepselor la Curtea de Apel Bucureşti

Borcea vrea să iasă din puşcărie! Omul de afaceri a cerut contopirea pedepselor la Curtea de Apel Bucureşti

Fotbal

Comentarii

Cristian Borcea este aşteptat la Curtea de Apel Bucureşti, unde se va lua în discuţie, astăzi, cererea formulată de fostul acţionar al Dinamo de contopire a ultimei pedepse, primită în dosarul Retrocedării plajelor din Constanţa, cu cea din dosarul Transferurilor.

Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, iar dacă magistraţii vor admite cererea lui Borcea, ultima pedeapsă va fi contopită cu cea de 7 ani şi 10 luni la care acesta a fost condamnat în dosarul Transferurilor, iar din condamnarea rezultată vor fi scăzute zilele pe care acesta le-a executat deja. 

În urmă cu câteva săptămâni, Cristian Borcea a reuşit să obţină transferul din celulă în închisoarea-spital Rahova invocând, istoricul său medical – cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicaţie cu metale grele, insomnie, dislipidemie. Cererea lui de transfer nu a fost urmarea unei urgenţe medicale, dar nici nu putea fi respinsă, pentru că trebuia să se stabilească dacă bolile de care suferă necesită menţinerea lui în spitalul penitenciar pe durata detenţiei sau el poate să stea în celulă. 

Pe data de 8 februarie, Cristian Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare alături de Radu Mazăre (9 ani de închisoare) şi Nicuşor Constantinescu (5 ani de închisoare), fostul acţionar al Dinamo predându-se Poliţiei la scurt timp de la pronunţarea deciziei. 

Afla mai multe despre: borcea 

viewscnt
Articole similare