Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilienii, impresionaţi de trecerea lui Rivaldo în acţionariatul Farului

Brazilienii, impresionaţi de trecerea lui Rivaldo în acţionariatul Farului

Farul Constanța

Comentarii

Farul a anunţat, ieri, că brazilianul Rivaldo este noul acţionar minoritar al clubului. Starul a cumpărat 10% din acţiunile clubului din Constanţa.

Presa din Brazilia laudă mutarea făcută de Farul

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din toate timpurile, brazilianul Rivaldo Vitor Borba Ferreira, a fost convins de proiectul existent la Farul Constanţa şi a devenit noul acţionar al clubului.Luni a fost semnat contractul prin care Rivaldo Vitor Borba Ferreira a preluat 10% din acţiunile clubului Farul Constanţa.

În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România.

Presa din Brazilia a abordat subiectul după ce Hagi a anunţat, ieri, mutarea! 

"Rivaldo, starul echipei din 2002, a cumpărat un club uriaş şi a devenit şef  în afara terenului. Pentru cei care nu îşi amintesc, Rivaldo a investit şi la Mogi Mirim, unde a jucat alături de fiul său.

Acum are o viaţă liniştită în afara terenului şi nu se afişează, aşa cum a făcut şi de-a lungul carierei. Dar nu stă degeaba. Decarul echipei din 2002 a revenit în fotbal.

Acum, îşi concentrează atenţia asupra Europei, unde a decis să cumpere o echipă de primă divizie şi să îşi urmărească fiul pe teren.

Campionul mondial a achiziţionat 10% din Farul, unde mai este şi fostul jucător Gică Hagi, acţionarul principal al echipei care se bucură de succes în România", au scris brazilienii. 

În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România.

Titlul mondial câştigat cu Brazilia în 2002, medalia de vicecampion mondial din 1998, Balonul de Aur în 1999, când şi FIFA l-a desemnat şi cel mai bun fotbalist al anului, Copa America cu Brazilia în 1999, Champions League cu AC Milan în 2003, golgheterul Champions League în 2000, sunt numai câteva dintre trofeele obţinute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase.

Pentru moment, patru entităţi sunt stabilite cu 10% dintre acţiuni: Gică Hagi, Ciprian Marica, Rivaldo şi, curând, Portul Constanţa, prin Constanţa Port Business Association. Alte şase pachete îşi aşteaptă noii proprietari, bineînţeles, cu dare de mână.

Viorel Moldovan ştie cum l-ar fi convins Gică Hagi pe Rivaldo să preai acţiuni la Farul: ”Cred că a contat mult asta!” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: rivaldofarulgică hagiactiuni 

viewscnt
Articole similare