Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Andrea Pirlo a cerut transferul lui Alexandru Cicâldău! Românul poate ajunge în Italia

BREAKING | Andrea Pirlo a cerut transferul lui Alexandru Cicâldău! Românul poate ajunge în Italia

Fotbal

Comentarii

Alexandru Cicâldău (25 de ani) nu se regăseşte în planurile antrenorului de la Galatasaray, Okan Buruk (49 de ani), pentru sezonul viitor, aşa că este obligat să-şi caute o altă echipă, unde să joace mai mult.

Sezonul trecut, fotbalistul român a fost cedat sub formă de împrumut, la Al Kalba Ittihad, din Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Cicâldău este dorit de Sampdoria

Alexandru Cicâldău mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026, însă sunt şanse mici să mai joace în tricoul Cim-Bom.

În această vară, ar putea lua drumul Italiei! Presa din Peninsulă anunţă că Sampdoria şi-a reactivat interesul pentru Alexandru Cicâldău şi va face tot posibilul pentru a-l transfera în această perioadă de ”mercato”.

De aproximativ o săptămână, Doria are un nou tehnician: pe fostul campion mondial în 2006 şi vicecampion european din 2012, cu Italia, Andrea Pirlo.

Genovezii au retrogradat în Serie B, la finalul stagiunii precedente de Serie A, însă nu au de gând să stea prea mult în eşalonul secund.

Au trecut cu bine şi peste zvonurile retrogradării, iar speranţa a reapărut din nou pe ”Luigi Ferraris”. Un prim semnal a fost aducerea antrenorului Andrea Pirlo, iar acum urmează şi o campanie de transferuri pe măsură.

Jurnaliştii italieni anunţă că Alexandru Cicâldău se află printre priorităţile lui Andrea Pirlo, cel care îşi doreşte o echipă în care mijlocaşii să aibă multă flexibilitate, capabili să ofere o pasă decisivă, dar şi să facă o alunecare la nevoie (box-to-box).

Sampdoria nu se va arunca cu banii şi va încerca să obţină o variantă financiară cât mai convenabilă pentru transferul românului. Cel mai probabil, va fi vorba despre o ofertă de împrumut pentru un sezon, cu anumite clauze de transfer definitiv în vara viitoare, în condiţiile unei promovări.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.de.
  • 6,5 milioane de euro a plătit Galatasaray în schimbul lui Cicâldău, în vara lui 2021, celor de la CS Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: andrea pirloalexandru cicaldausampdoria 

viewscnt
Articole similare