Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău, la un pas de revenirea în Superligă. O echipă cu pretenţii trage tare pentru a obţine semnătura mijlocaşului

Cicâldău, la un pas de revenirea în Superligă. O echipă cu pretenţii trage tare pentru a obţine semnătura mijlocaşului
Comentarii

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, doreşte să-l repatrieze pe Alexandru Cicâldău, fotbalist transferat de Galatasaray în vara anului 2021.

Gruparea din Bănie se anunţă o candidată serioasă la titlu, în sezonul următor al Superligii, după ce în ediţia trecută a terminat pe locul patru şi a ratat cupele europene. Universitatea Craiova l-a ratat pe Alexandru Băluţă, fotbalist ce a semnat cu FCSB, deşi părea doar o formalitate ca fostul mijlocaş al Slaviei Praga să revină la formaţia la care a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei.

Cu toate acestea, Mihai Rotaru a dat un tun pe piaţa transferurilor din România, prin repatrierea lui Alexandru Mitriţă, dar oltenii nu se mulţumesc doar cu atât.

Cicâldău, la un pas de revenirea în Superligă. O echipă cu pretenţii din România trage tare pentru a obţine semnătura mijlocaşului

Conform ProSport, Mihai Rotaru încearcă din răsputeri să-l convingă pe Cicâldău să revină la Universitatea Craiova, sub formă de împrumut de la Galatasary. Împrumutul lui Cicâldău la Ittihad Kalba se alfă la final, iar gruparea din Istanbul poate lua în calcul un nou împrumut. Aceeaşi sursă relatează că, revenirea lui Cicâldău la Craiova este în ”stand by”, din cauza dorinţei acestuia de a continua în străinătate.

Cicâldău a bifat 31 de meciuri în acest sezon pentru Ittihad Kalba, perioadă în care a marcat cinci goluri şi a pasat decisiv de şapte ori. Este cotat de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: craiovacicaldau 

viewscnt
Articole similare