Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Andrei Ivan, acord pentru transfer! Ofertă concretă: 3 milioane €

BREAKING | Andrei Ivan, acord pentru transfer! Ofertă concretă: 3 milioane €

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan (27 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipa Universităţii Craiova de mai multă vreme, a avut ofertă concretă pentru un transfer în străinătate pe 3 milioane de euro, însă totul a picat în ultima clipă.

Universitatea Craiova a fost căutată în vara trecută de francezii de la Bordeaux, care erau gata să achite 3 milioane de euro pentru transferul lui Andrei Ivan. Mai mult, echipa din Franţa a negociat cu oltenii pentru mai multe luni, însă în cele din urmă totul a picat şi Ivan a rămas în Bănie.

Andrei Ivan, acord pentru plecarea de la Universitatea Craiova pe 3 milioane de euro, însă totul a picat

Sorin Cârţu, fostul preşedinte de la Universitatea Craiova, a scos iveală faptul că Andrei Ivan a fost la un pas să plece în Franţa la Bordeaux pe 3 milioane de euro. La vremea respectivă, presa a mai scris despre o posibiliă mutare, însă pe o sumă mai mică.

Bordeaux l-a dorit pe Andrei Ivan în sezonul trecut, în plină luptă pentru promovare în Ligue 1, pierdută la limită în favoarea lui Metz, echipa lui Laszlo Boloni. Sorin Cârţu a dezvăluit că totul era pregătit pentru plecarea lui Andrei Ivan, însă în cele din urmă cele 3 milioane de euro n-au mai ajuns în conturile Universităţii Craiova pentru că Bordeaux a ratat promovarea.

"Şi Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă se califică Bordeaux în Ligue 1, Ivan nu e pe aici. Era oferta făcută astă iarnă şi era valabilă în continuare, pe 3 milioane, şi ar fi plecat la Bordeaux în vara asta.

Dar pentru că a promovat Metz, Bordeaux nu îşi poate permite să mai dea 3 milioane ca să îl aducă pe Ivan. E mare vină şi din partea lui cu ce i se întâmplă. Am spus-o şi data trecută. E inadmisibil la 27 de ani să nu ai ambele picioare", a spus Sorin Cârţu, conform Fanatik.

Crescut la Universitatea Craiova, Andrei Ivan a mai fost vândut în 2017 de olteni în schimbul a 3 milioane de euro la Krasnodar, în Rusia. A revenit, însă, la formaţia olteană în vara lui 2019 în schimbul a 1,5 milioane de euro. În tricoul oltenilor, Ivan a strâns 247 de meciuri, 65 de goluri şi 34 de pase de gol.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei ivan transfer bordeauxandrei ivan acord transfer bordeauxandrei ivan bordeauxandrei ivan universitatea craiova acord transfer bordeaux 

viewscnt
Articole similare