Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Barcelona, TUN în mercato: starul lui City a spus "da". Semnează după finala Ligii Campionilor

BREAKING | Barcelona, TUN în mercato: starul lui City a spus "da". Semnează după finala Ligii Campionilor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona reuşit să convingă primul jucător să semneze după refuzul lui Leo Messi (36 de ani) de a semna din nou pe Camp Nou.

Catalanii n-au stat cu mâinile în sân după ce Barcelona l-a ratat pe Messi, care a preferat să semneze cu Inter Miami şi nu să revină în tricoul blaugrana. Presa din Spania anunţă un acord între Ilkay Gundogan (32 de ani) şi Barcelona, pasul final urmând să fie făcut zilele viitoare.

Barcelona l-a pierdut pe Messi, dar s-a mişcat repede. Starul lui Manchester City a spus "da" şi semnează după finala Ligii Campionilor!

Concret, Barcelona a ajuns la un acord cu Gundogan, căpitanul lui Manchester City, pe care l-a convins să spună "da" cu un contract pe trei ani, în ciuda vârstei înaintate. Ca la toate transferurile de până acum, Xavi a jucat un rol important în aducerea lui Gundogan, care va pleca liber de contract de pe Etihad Stadium.

Informaţia acordului dintre Barcleona şi Ilkay Gundogan a fost anunţată, vineri, de jurnalistul spaniol Matteo Moreto, care notează faptul că Gundogan va semna după finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Inter Milano, de la Istanbul. Barcelona crede că mijlocaşul german de origine turcă e gata de o nouă provocare pentru el şi familia sa, după discuţiile cu Gundogan.



Ilkay Gundogan e piesă de bază la Manchester City, al cărui căpitan este, şi a jucat 50 de meciuri (3.766 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care şi-a trecut în cont 11 goluri şi şapte pase de gol.

 — Reshad Rahman (@ReshadRahman_) June 9, 2023

Ar fi primul transfer al verii reuşit de Barcelona şi vine în contextul în care catalanii nu l-au putut transfera pe Leo Messi, argentinianul campion mondial care a preferat să încerce o destinaţie exotică pentru finalul carierei: Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS.

Afla mai multe despre: barcelona transfer ilkay gundogantransfer gundogan barcelonabarcelona transfer gundogan 

viewscnt
Articole similare