Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali, transfer stelar la FCSB. A jucat la Juventus, iar acum vine să rupă plasele în Liga 1

BREAKING | Becali, transfer stelar la FCSB. A jucat la Juventus, iar acum vine să rupă plasele în Liga 1

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) caută întăriri serioase pentru FCSB, care este aproape de primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Mirajul grupelor Ligii Campionilor îl atrage foarte tare pe Becali, care s-a arătat dispus să investească sume importante ca să întărească lotul FCSB în perioada de mercato din vară.

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB a lăsat un gol important în echipă, neacoperit de "roş-albaştri", dar pe care şefii clubului n-au de gând să-l mai neglijeze. Ca atare, după Rafael Mujica, Louis Muntenau şi Denis Alibec, FCSB are încă un nume pe lista de transferuri pentru postul de atacant.

Goleador pentru FCSB! New-entry pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, care a aflat preţul de transfer

Este vorba despre Arnel Jakupovic (25 de ani), al cărui CV a fost propus "roş-albaştrilor" pentru analiză în vederea unui transfer. Potrivit as.ro, Jakupovic, golgheterul slovenilor de la Maribor, a fost propus echipei lui Gigi Becali, care caută un golgheter.

Arnel Jakupovic a marcat pe bandă rulantă în acest sezon la Maribor, iar pentru transferul său FCSB trebuie să plătească 1,2 milioane de euro. Atât cer slovenii pentru a fi de acord cu plecarea, având în vedere că atacantul din Austria mai are contract cu gruparea până în vara lui 2025.

Suma nu este una mare, având în vedere că Gigi Becali a plătit, în 2022, 1,5 milioane de euro celor de la FCU Craiova 1948 pentru aducerea lui Andrea Compagno, atacantul italian pe care FCSB l-a lăsat să plece în China pentru doar 150.000 de euro la începutul lui 2024.

Arnel Jakupovic are echipe precum Empoli şi Juventus în CV, iar în acest sezon a marcat de 18 ori şi a livrat trei pase decisive în toate competiţiile sezonului, în 34 de meciuri (2477 de minute) jucate cu Maribor.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Arnel Jakupovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb transfer arnel jakupovicarnel jakupovic transfer fcsbgigi becali transfer arnel jakupovicarnel jakupovic fcsbarnel jakupovic transfer gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare